radyobir
radyobir

Çinliler Dünya Kupası'nı izlemek için "hastalanıyor"

Çin'de sahte hastalık raporu veren bir ofise müşteri yağdı. CNN televizyonunun haberine göre, rapor almak için başvuranlar arasında futbolseverlerin sayısı çok büyük. Böylece işten kaytarıp şampiyona maçlarını canlı olarak izleme imkânı elde etmiş oluyorlar.Futbolseverler, Çin ile Brezilya arasında var olan saat farkından dolayı karşılaşmaları izlemek için hileye başvurmak zorunda kalıyor. Çin basınında, Dünya Şampiyonası sıkça "tarihte en büyük saat farkı olan turnuva" olarak geçiyor. Karşılaşmalar, Doğu Asya'ya göre gecenin geç veya sabahın erken saatlerinde oynanacak. Sahte raporlar yaklaşık 50 dolara satılıyor. Televizyon kanalından bir kaynak, futbolseverlerin 50 dolar karşılığında orijinal rapora benzer, gerekli mühür ve gerçekçi hastalık teşhisi yer alan rapor elde edebiliyor.

15 Haziran 2014 13:04 | Kategori: Asya Pasifik

Futbolseverler, Çin ile Brezilya arasında var olan saat farkından dolayı karşılaşmaları izlemek için hileye başvurmak zorunda kalıyor. Çin basınında, Dünya Şampiyonası sıkça "tarihte en büyük saat farkı olan turnuva” olarak geçiyor. Karşılaşmalar, Doğu Asya’ya göre gecenin geç veya sabahın erken saatlerinde oynanacak.

Sahte raporlar yaklaşık 50 dolara satılıyor. Televizyon kanalından bir kaynak, futbolseverlerin 50 dolar karşılığında orijinal rapora benzer, gerekli mühür ve gerçekçi hastalık teşhisi yer alan rapor elde edebiliyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI