radyobir
radyobir

Cocu iki futbolcunun biletini kesti!..

Sezona Bursaspor galibiyetiyle başladıktan sonra sırasıyla Yeni Malatyaspor, Göztepe ve Kayserispor'a yenilen Fenerbahçe'de fatura iki yıldıza kesildi.

09 Eylül 2018 12:05 | Kategori:

Teknik Direktör Cocu artık bu iki oyuncuyu ilk 11'de düşünmüyor. İşte Fenerbahçe'de Hollandalı hocanın aldığı o flaş karar ve iki isim...

Sarı lacivertlilerde kale artık Harun Tekin'in... Volkan Demirel yıllarını verdiği kaleyi yeni transfere teslim etti... Cocu, tecrübeli ismi artık yedek kulübesinde oturtacak.

İlk 11'den kesik yiyen bir başka tecrübeli futbolcu da Mehmet Topal. O da artık kulübenin gediklisi olacak. Volkan Demirel ile birlikte Cocu'dan şans bekleyecek.

Sarı lacivertli takım Konya deplasmanında sahada bambaşka bir ilk 11 ile mücadele edecek. Yeni isimler kadroya girecek... İşte o gün sahada olması beklenen muhtemel ilk onbiri:

Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Martin Skritel, Diego Reyes, Hasan Ali Kaldırım, Eljif Elmas, Jailson, Andre Ayew, Benzia, Matthieu Valbuena

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI