radyobir
radyobir

Cocu'ya talip çıktı...

Sezon başında PSV'den Fenerbahçe'ye gelen ve sarı lacivertli takımda beklenilen performansı gösteremeyen Cocu geçtiğimiz hafta gönderilmişti.

31 Ekim 2018 11:03 | Kategori:

Fenerbahçe'de görevine son verilen Phillip Cocu'ya sürpriz çağrı... 

Fenerbahçe’nin Ankaragücü yenilgisi sonrası kapının önüne koyduğu Phillip Cocu’ya talip çıktı.

Star'da yer alan habere göre; Hollanda Ligi’ndeki derbide Ajax’a 3-0 kaybeden Feyenoord’un taraftarları, maç sonu çileden çıktı.

"Cocu boşa çıktı” paylaşımında bulunan taraftarlar, teknik direktörleri Bronckhorst’un yerine Cocu’nun getirilmesini talep etti ve bu yönde kampanya başlattı.

Hollanda basını ise Cocu’nun "Bu süreci bekliyordum. Taraftarın benim dışında bir hocanın adını bağırması normal” şeklindeki sözlerine yer verdi.

Öte yandan görevine son verilen Phillip Cocu’nun henüz İstanbul’dan ayrılmadığı ortaya çıktı.

Menajeri Rob Janssen’le durum değerlendirmesi yapan Cocu’nun yönetimle 1 yıllık maaşı olan 1.9 milyon euroluk tazminat konusunu çözüme kavuşturduktan sonra Hollanda’ya gideceği öğrenildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI