radyobir
radyobir

Comolli İspanya'da pazarlıkta...

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürerken, transferde öncelik forvet bölgesinde oluşan boşluk. Soldado'nun sakatlanmasıyla F.Bahçe'de gözler forvet transferine çevrildi.

13 Temmuz 2018 11:40 | Kategori:

Fenerbahçe ile adı anılanlar listesinde bulunan yıldız futbolcuda flaş bir gelişme yaşandı..

Bas Dost, Origi, Enes Ünal derken, Kevin Gamerio da güçlü adaylar arasında. İtalyanlar, Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'e teklif ileteceğini duyurdu.

Fenerbahçe'nin elinde golcü olarak sadece Roberto Soldado var. Onun da İstanbulspor'la yapılan hazırlık maçında parmağı kırıldı ve İsviçre kampına götürülmedi...

Phillip Cocu'nun elinde idmanlarda ve hazırlık maçlarında oynatacak forveti kalmadı. Kanarya, durumun bu kadar aciliyet kazandığı bir ortamda dört koldan golcü arıyor.

TRANSFERİ CİDDİYE BİNDİ 

Operasyonlar Sportif Direktör Damien Comolli yürütüyor. Bas Dost, Origi, Enes Ünal'ın yanı sıra Atletico Madrid'in Fransız santrforu da bir süredir F. Bahçe'ye yazılıyordu. İtalyan basını, işin ciddiyete bindiğini yazdı.

Sarı-lacivertlilerin, A. Madrid'in satış listesine koyduğu 31 yaşındaki Gameiro'yu olan ilgisini artırdığını duyurdu.

FORMÜL KİRALIK AMA ZOR 

Fenerbahçe'nin bu transferde bir de güçlü rakibi var. Valencia'nın Gameiro için istekli olduğu vurgulanıyor. Fenerbahçe'nin, Atletico Madrid'in 2016'da Sevilla'ya tam 30 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği oyuncu için düşündüğü formül ise kiralama... Ancak bu pek de kolay görünmüyor. Damien Comolli, Gameiro için Madrid'e sefer düzenleyecek.

82 MAÇTA 27 GOL ATTI 

Strasbourg'un altyapısından yetişen Kevin Gameiro, Lorient'te kendini gösterdikten sonra PSG'ye transfer oldu, ardından da Sevilla'nın yolunu tuttu. Hızı ve sert şutlarıyla tanınan, 13 kez Fransa Milli Takımı forması giyen Gameiro, Atletico Madrid'de iki sezonda 82 maça çıktı; 27 gol atarken, 11 asist gerçekleştirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI