radyobir
radyobir

Dansıyla herkesi büyüledi

L'Oréal Paris Elseve'in güzellik elçisi olan Hande Erçel, ilk kez saç dansı yaptığı canlı bir performansla sahneye çıktı. Hande Erçel, özel koreografisi ile sergilediği dans şovunda izleyenleri kendine hayran bıraktı. rüya gibi geçen partide konuklar, bu etkileyici atmosferin keyfini sürdü.

16 Eylül 2017 17:52 | Güncelleme :16 Eylül 2017 17:56 | Kategori: Magazin

L’Oréal Paris Elseve önceki akşam Bebeköy’de muhteşem bir partiye ev sahipliği yaptı. Hande Erçel’in  saç dansını sergilediği parti, Berk Atan , Almila Ada, Cemre Kütük, Raşit Bağzıbağlı gibi ünlü isimlerin de katılımıyla gerçekleşti.
 
Türkiye’de ilk kez canlı saç dansı performansıyla partiye damgasını vuran Hande Erçel sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.  Erçel "Elseve ile birlikte böylesine etkileyici bir atmosferde yer aldığım için çok mutluyum. Saç dansı bugüne kadar Türkiye’de canlı olarak gerçekleştirilmemiş bir konseptti. Bu yüzden bir süredir koreografi için özel ders alıyordum. Böylesine güzel bir partide canlı olarak saç dansı yapmak benim için farklı bir deneyim olacak, provalarda ben dans ederken çok keyif aldım. Umarım izleyen herkes benimle aynı fikirde olur .” dedi.
 
Yeni dizi beni heyecanlandırıyor

Yeni sezonda  Başrollerini Tolgahan Sayışman ile paylaşacağı ‘’Siyah İnci’’ isimli dizi hakkında konuşan Erçel ‘’28 Eylül de yayınınımız var çekimlerimiz Çeşme’de devam ediyor,yeni oyuncular, yeni proje çok heyecanlıyım. Küçük bir yerde çekim yapıyoruz zaten çok güzel geçiyor’’dedi. Güzel oyuncu’nun fanlarından yoğun olarak gelen  Tolgahan Sayışman ile sinema filmi olurmu sorularını cevapladı. Erçel ‘’şu dönemde bu yoğunlukta zannetmiyorum , yeni projemiz var şimdi ona yoğunlaşıyoruz’’ dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI