radyobir
radyobir

Dev kulüp Jenssen'in peşine düştü

İtalya'nın Napoli Kulübü'nün Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Vincent Janssen ile ilgilendiği iddia edildi.

06 Aralık 2017 10:57 | Kategori:

İtalyan Sky kanalına göre Napoli, Tottenham ile 2020'ye kadar sözleşmesi olan Hollandalı futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.
 
NAPOLİ ARA TRANSFER İÇİN DÜŞÜNDÜ AMA...

Ancak hem oyuncunun sezon sonuna kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunması hem de FIFA kuralları uyarınca bu transferin ocak ayındaki ara transfer döneminde gerçekleşmesi mümkün değil.
 
1 DAKİKA OYNADI, 'SEZON ORTASI' İHTİMALİ RAFA KALKTI

Janssen bu sezon başında Tottenham ile bir maça çıkmış, Premier Lig ikinci hafta buluşmasında Chelsea karşısında 90+1. dakikada oyuna dahil olup 1 dakika sahada kalmıştı.
 
Fenerbahçe'de de forma giyen oyuncu, bir sezonda aynı futbolcunun üç farklı takımla sahaya çıkamayacağı kuralından dolayı, Napoli'ye transferi ancak 6 ay kenarda oturmasıyla mümkün olabılır ki zaten sarı-lacivertliler ile de sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunduğu göz önünde bulundurulduğunda, ancak sezon sonu için transferin mümkün olabileceği belirtiliyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI