radyobir
radyobir

D.J. coştu, Kartal yüksekten uçtu

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 26. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, Banvit'i 85-69 mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini elde etti.

16 Nisan 2017 11:16 | Kategori:

Karşılıklı sayılarla başlayan maçta Jordan Theodore ile etkili olmaya başlayan Banvit, 8-0'lık bir seriyle farkı 6 sayıya çıkardı. Ancak, hücumdaki düzenini oturtmaya başlayan Beşiktaş Sompo Japan, ilk çeyreği 21-19 önde tamamladı. İkinci çeyreğe Michael Roll ile etkili başlayan siyah beyazlılar, savunmadaki sertliğini arttırdı ve D.J. Strawberry'nin devreye girmesiyle farkı çift hanelere çıkararak devre arasına 49-35'lik üstünlükle gitti. 

Üçüncü çeyrekte Beşiktaş Sompo Japan, farkı 17 sayıya çıkardı. Banvit, Jeremy Chappell'le maça ortak olmaya çalışsa da, siyah beyazlılar, son çeyreğe 67-56 önde girdi. Rakibine hem savunmada, hem de hücumda üstünlüğünü kabul ettirmeyi başaran Beşiktaş Sompo Japan, karşılaşmayı 85-69 kazandı.

Beşiktaş Sompo Japan'de D.J. Strawberry, 19 sayı, 4 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ve 1 blokla yıldızlaştı. Maçın en skorer ismi olan Jordan Theodore'un 21 sayı ve 7 ribaundluk performansı, Banvit'in galibiyetine yeterli olmadı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI