radyobir
radyobir

Emre'nin peşini bırakmıyor...

Haziran ayındaki başkanlık seçiminde Ali Koç ile başkanlık mücadelesine girecek olan Aziz Yıldırım hummalı bir çalışma içerisinde...

27 Mart 2018 11:13 | Kategori:

Yeni sezon planlarını da yapan Fenerbahçe'nin patronı yeniden başkan seçilmesi halinde Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu'nu sarı lacivertli kulübe getirecek.

Yıldırım, tecrübeli oyuncuyu futbol takımının başına sportif direktör görevi ile atayacak ve hırsı ile ön plana çıkan Emre'den takıma gerek bu anlamda gerekse teknik bakımdan yardım istenecek.

Daha önce de Fenerbahçe'de görev alması önerilen ancak birkaç yıl daha futbol oynayacağını belirterek teklifi geri çeviren Emre Belözoğlu'nun, bu kez Sarı-Lacivertli takımda görev almaya sıcak baktığı belirtildi.

Başakşehir'in yıldızı, yönetim ve teknik heyet arasındaki köprüyü kuracak. İtalyanca ve İngilizce'yi çok iyi derecede konuşabilen Emre Belözoğlu'nun bu görev için biçilmiş kaftan olacağı kaydedildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI