radyobir
radyobir

En çok gol atan savunmacı...

Karabükspor maçında kaydettiği 2 golle Galatasaray'a altın değerinde 3 puan kazandıran Brezilyalı stoper Maicon, bu sezon üçüncü kez fileleri havalandırırken, Avrupa'daki 6 büyük ligde en çok gol atan savunmacı konumuna yükseldi.

03 Ekim 2017 12:44 | Kategori:

Cim Bom’da Maicon fırtınası... 28 yaşındaki Brezilyalı stoper, Karabükspor maçında attığı 2 golle, takımına altın değerinde 3 puan kazandırdı.

Ligdeki gol sayısını 3’e yükselten Sambacı, Avrupa çapında da önemli bir başarıya imza attı. İspanya, İngiltere, İtalya, Fransa, Almanya ve Türkiye liglerinin baz alındığı listeye göre Maicon, 6 büyük şampiyonada en fazla gol bulan savunmacı konumuna yükseldi.

Sarı-Kırmızılı futbolcu sadece hücumda değil, defanstaki performansıyla da parmak ısırtıyor. Galatasaray’ın gerideki hava topu problemini tamamen çözen Maicon, attığı adrese teslim uzun paslarla da takdir topluyor. Tecrübeli futbolcuyu, attıkları 2’şer golle takip eden savunma oyuncuları ise şöyle:

Numan (Osmanlıspor)
Skubic (Konyaspor) 
Skrtel (Fenerbahçe) 
Ekong (Bursaspor) 
Caldara (Atalanta) 
Ben Davies (Tottenham) 
Kamil Glik (Monaco) 
Koulibaly (Napoli) 
Feddal (Betis) 
Lascelles (Newcastle) 
Jemerson (Monaco) 
Llorente (Real Sociedad) 
Alonso (Chelsea) 
De Vrij (Lazio) 
Ghoulam (Napoli) 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI