radyobir
radyobir

En İddialı Temizlik Şirketi!

Gözle göremeyip, fark edemediğimiz milyonlarca bakteri ve mikroplar, farklı farklı yerlerde yaşar ve ürerler. Buralar; halı, koltuk, kapı, çerçeve, mobilya, klima, fan ve filtreleri gibi yerlerden oluşmaktadır.

17 Mart 2020 18:10 | Kategori: Türkiye

Bu sebeple yaşadığımız ev, çalıştığımız iş yeri veya fazla zaman geçirdiğimiz alanların hijyenik olmasına özen göstermeliyiz. Günümüzde, yaşadığımız zorlu ve yoğun şehir hayatı sebebiyle temizliğe gereken zaman, özen ve fiziksel güç ayrılamamaktadır. Ayrıca çağımızda; havanın, doğanın ve besin maddelerinin doğal yapısının bozulmasıyla birlikte yeni doğanlar alerjik bünyelerle dünyaya gelmektedir. Bunlar göz önünde bulundurulduğunda, yapılan bireysel temizliklerin yüzeysel ve yetersiz kaldığı tespit edilmiştir. Tam bu noktada da yaptıkları detaylı ve etkin çalışmalarıyla, İstanbul temizlik şirketi devreye girmektedir. 02164785812 numaralı sabit telefonla ulaşabileceğiniz Göztepe Temizlik bu alanda lider bir isimdir.

Göztepe Temizlik Hizmetleri

· Ev, villa ve apartman,

· Okul ve kamu binaları,

· Dış cephe cam temizliği,

· İnşaat sonrası temizlik,

· Hastane ve sağlık kabinleri,

· Alış veriş merkezleri,

· Spor salonları,

· Ofis, iş yeri ve atölyeler olmak üzere pek çok alanda temizlik hizmeti sunmaktadır.

Sunulan hizmet detaylarıyla ilgili kısa kısa bu bilgiler verilebilir: Ev temizliği hizmeti; artık son dönemlerde sıkça tercih edilmeye başlanmıştır. Bu tercihler en çok, çalışan ev hanımlarının zaman yaratamaması, yeni doğum yapmış anneler, hasta kişiler veya güç sarf edemeyen yaşlılar tarafından yapılmaktadır.

Eviniz talepleriniz doğrultusunda detaylı ve en hızlı şekilde temizlenmektedir. Akabinde apartman temizlikleri gelmekte, temizliğe en çok ihtiyaç duyulan alanlar arasına girmektedir. Firma apartman yönetimiyle anlaşarak belirli periyotlarda, düzenli bir temizlik hizmeti sunmaktadır. Ofis temizlikleri ise, çalışan kişi sayısının artışıyla birlikte kirliliğin de artması sonucu ortaya çıkmaktadır. İş yeri sahipleri tek sefere mahsus veya burada da düzenli bir periyot oluşturarak hizmet almaktadır. Temizlik şirketine en çok ihtiyaç duyulan alanlardan bir tanesi olan inşaat sonrası temizliği de, talepte bulunan inşaat firmaları ya da eve taşınacak kişiler açısından çok önemlidir. Bu yapılan temizlik sayesinde inşaatlar oluşan artık, toz ve kirlerden arındırıldıktan sonra temiz ve yeni bir görüntüye sahip olmaktadır.

Şehirleşmenin artmasıyla birlikte yüksek katlı binaların da oluşması sonucu, bu binalarda dış cephe cam temizliğine ihtiyaç duyulmaktadır. Riskli ve tehlike içeren cam temizliği, profesyonel kişiler tarafından güvenlik önlemleri sağlanarak yapılmaktadır. Hastane ve sağlık kabinlerinin, insan sağlığı açısından en temiz ve hijyene sahip alanlar olması gerekmektedir. Yoğun insan sirkülasyonu olan bu yerler, daimi çalışan temizlik personelleri bulundurmalıdırlar. Ancak bir temizlik şirketiyle çalışmak sağlık ve güvenilirlik açısından önemlidir. Profesyonel bir firmayla işbirliği içerisinde olup, günlük ve genel temizlik için destek almak bu güveni sağlamaktadır. Son olarak okullar, hassasiyetle gönderdiğiniz çocuklarınız için mikrobun yoğun olduğu yerlerden biridir. Tıpkı hastanelerde olduğu gibi burada da sürekli temizliği sağlamak için düzenli personel çalıştırılmalı ve genel temizlik aksatılmamalıdır.

Bazı kişiler tarafından temizlik şirketi gereksiz ve maliyetli olarak nitelendirmektedir. Ancak sağladığı yarar ve zaman tasarrufu düşünüldüğünde gerekliliği ve kolaylaştırıcı etkisi fark edilmektedir. 14 yıldır temizlik sektöründe var olan Göztepe Temizlik, yılların vermiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimi ile kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeden, günden güne gelişerek hizmet vermeye devam etmektedir. Yapılan temizlikte kullanılan malzemeler oldukça önemli bir detaydır. Öncelikle, kullanılan malzeme kaliteli ve aynı zamanda insan sağlığına zarar vermeyen nitelikte olmalıdır. Bu kaliteli malzemelerin hangi alanda, hangi yöntemle kullanılacağı da profesyonel bakış gerektiren diğer bir detaydır.

Her ne kadar temizlik işçiliği bir vasıf gerektirmiyor gibi görünse de; kendi içerisinde profesyonellik gerektiren bir alandır. Mesela, yanlış yerde kullanılan bir temizlik malzemesi veya yönteminin olumsuz sonuçlar doğurması kaçınılmazdır ve bu da müşteri memnuniyetini engelleyebilmektedir. Bu nedenle Göztepe Temizlik Şirketi çalışanlarını deneyime ve uzmanlığa sahip kişiler arasından seçmektedir. Ekibine güvenen şirket, müşteri tarafından talep edilmesi halinde personel temini sağlamaktadır. Yani bu durum size, memnun kaldığınız personelle sürekli çalışma imkanı vermektedir.

Temizlik Şirketi Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

· Kurumsal bir şirket olması,

· Şirketin iyi bir şöhrete sahip olması,

· Ticari piyasada tanınır ve güvenilir olması,

· Zararlı kimyasal maddelerin kullanılmadığından emin olunması,

· Personelin mesleki deneyime sahip ve güvenilir olması,

· Uygun fiyat politikasına sahip olması,

· Müşteri ilişkilerini ve memnuniyetini önemsiyor olması, öncelikli dikkat edilmesi gereken bazı hususlardır.

Bu anlamda Göztepe Temizlik tüm bu hususlara göstermiş olduğu hassasiyet ve özenle sizleri tatmin edebilecek noktadadır. Taleplerin artmasıyla birlikte temizlik şirketlerinde de ciddi artış oluşmaktadır. Çalışacağınız firmayı araştırmalı bu konuda karar verirken dikkatli davranmalısınız. Göztepe temizlik öne çıkan kaliteli hizmetinin yanında, kullandığı son teknoloji temizlik cihazlarıyla da sektörde kendini göstermektedir.

Kullanılan ekipmanlar temizliğin kalitesini artırırken personellerin hızlı ve rahat çalışmasını da sağlamaktadır. Bir diğer avantaj ise işin ciddiyetle yapılarak, herhangi bir bahaneye yer vermeden olması gereken zamanda bitebilmesidir. Firma bu anlamda, bir yandan müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırırken; diğer yandan, sağlıklarını da koruyarak temizlik hizmeti vermektedir. Aynı zamanda, müşterilerinin geri bildirimlerini yol haritası edinmiş olan firma, gelişimini sürdürmektedir. Göztepe Temizliğe 0530 964 99 37 numaralı hattan ulaşabilir, sizlerde bu kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetten yararlanabilirsiniz.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI