radyobir
radyobir

En şik anne adayı

Bir zamanlar rol aldığı Gossip Girl dizisiyle ünlenen Blake Lively, şu sıralar hayatının en mutlu dönemini yaşıyor. Aktör Ryan Reynolds ile evli olan ve ikinci bebeğini bekleyen 28 yaşındaki Lively, New York'ta görüntülendi. Gittikçe büyüyen karnına rağmen işlerine ara vermeyen ve yeni filmi The Shallows'un tanıtımına yoğunlaşan Lively'nin mutluluğu gözlerinden dışarı yansıyor.

24 Haziran 2016 16:12 | Kategori: Magazin

Reynolds ile birlikte James adını verdikleri bir kız çocuğu sahibi olan Blake Lively aynı zamanda gösteri dünyasının son dönemdeki en şık hamilesi olma unvanını da elinde bulunduruyor.

Geçen ay düzenlenen 69'uncu Cannes Film Festivali'nin jürisinde yer alan Blake Lively, hamileliğine ve giderek büyüyen karnına rağmen kendisine çok yakışan kıyafetleriyle göz doldurmuştu.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI