radyobir
radyobir

Engin Günaydın'ın zor anları...

Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı, yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan'ın oturduğu BKM yapımı komedi filmi "Aile Arasında" nın setinden fotoğraflar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

15 Kasım 2017 11:04 | Kategori: Magazin

Aile Arasında’nın başrollerinde  Fikret karakteri ile izleyici karşısına çıkacak olan Engin Günaydın’ın filmdeki sahneleri ise kahkahayı garantiliyor. 

Filmde  Demet Evgar ve Derya Karadaş tarafından bakıma alınan Günaydın, zor anlar yaşıyor.

BU SAHNE KAHKAHALAR ATTIRACAK      

Engin Günaydın’ın güzellik salonundaki aletlerle yaşadığı zor anlar filmin en dikkat çeken ve komik sahneleri arasında yer alıyor.

Engin Günaydın, Demet Evgar, Gülse Birsel, Devrim Yakut, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Derya Karadaş, Şevket Çoruh, Fatih Artman, Su Kutlu, Deniz Hamzaoğlu, Ayta Sözeri, Devin Özgür Çınar, Ünal Yeter ve Arif Erkin gibi güçlü oyuncu kadrosu ile sezonun en iddialı komedi filmleri arasında yer alan "Aile Arasında” Bahçeşehir Koleji ana sponsorluğunda  1 Aralık’ta vizyonda…

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI