radyobir
radyobir

Ersun Yanal isteklerini sıraladı...

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olması beklenen Ersun Yanal'ın, sarı lacivertli yönetimden 4 transfer istediği iddia edildi.

12 Aralık 2018 13:49 | Kategori:

Tecrübeli teknik adamın yönetimle yaptığı görüşmede Başakşehir formasını giyen Emre Belözoğlu'nu istediği ve "6 ay futbol oynasın, yeni sezonda ekibimde yer alsın" dediği belirlendi.

GOL ATAN KANAT İSTİYOR

Yanal'ın ayrıca hücum gücü yüksek bir bek, hareketli bir santrfor ve skora katkı yapan kanat oyuncusu alınmasını talep ettiği öğrenildi.

Ayrıca Tolgay Arslan ismi de gündeme geldi.

Başarılı hoca, kadro dışı bırakılan Dirar, Volkan Demirel, Aatif ve Ozan Tufan için de "Hemen affedilsin" dedi.

TRNAVA MAÇINDA KOEMAN SAHADA

Fenerbahçe yarın UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Trnava maçının hazırlıklarına başladı... Yapılan açıklamada, teknik sorumlu Erwin Koeman'ın bugün basın toplantısında yer alacağı belirtildi. Böylece Hollandalı hocanın yarınki karşılaşmada takımın başında olması kesinleşti. Ersun Yanal'ın 17 Aralık Pazartesi günü oynanacak olan BB Erzurum maçında takımın başına geçmesi bekleniyor.

"Söz konusu Fenerbahçe ise gerisi teferruattır!" 

Teknik direktör Ersun Yanal, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir panelde Fenerbahçe ile ilgili olarak bu açıklamayı yapmıştı...

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI