radyobir
radyobir

Eski eşi sorulunca çıldırdı!..

Şarkıcı İrem Derici önceki gece yeni sezon konser hazırlıkları için ekibiyle birlikte Beşiktaş'taki bir müzik stüdyosunda prova yaptı. Kendisini görüntüleyen muhabirlere Derici, "Ya şunun neyini çekiyorsunuz? Makyajsızım şuan. Boyasam da gerçi bir şey değişmiyor" şeklinde espri yaptı.

30 Ocak 2018 02:12 | Kategori: Magazin

14 şubatta Mustafa Ceceli'yle yepyeni bir şarkı yaptıklarının müjdesini veren İrem Derici, muhabirlerin "Yakın dostunuz Sinan Akçıl, İzel'le düet yaptığı 'Teşekkürler Sevgilim' şarkısını 14 şubat da rakipsiz olduğunu söyledi" sözlerine "Ankara'ya giderken uçakta o şarkıyı dinledim, yıkılıyor. Sinan'ın İzel'le yaptığı eser harika. Hatta kıskandım. Bir ara pilota gidip 'Ya uçağı düşür ama Sinan ölsün sadece' diyecektim. Gerçekten çok güzel şarkı olmuş" şeklinde cevap verdi.

Eski eşi Rıza Esendemir'le tekrar barışacağı iddiaları hakkında gelen soruyu duyan İrem Derici çılgına döndü. Olduğu yerde bağıran Derici, "Sizi çok seviyorum. Sizi kırmamak için canımı veririm. Böbreğimi isteyin, bir tanesiyle yaşayabileceğim için size hemen şurada veririm. Fakat bana bu konuyla ilgili bir daha soru gelirse, insanlığımı kalbime gömeceğim ve kimsenin yüzüne bakmayacağım. Siz değerli muhabir arkadaşlarım için her şeyi yaparım ama bu konu benim kafa tasımı arttırıyor. Benim bir ailem var, lütfen unutmayın" şeklinde sert bir cevap verdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI