radyobir
radyobir

Eto'o Beşiktaş'a haber gönderdi

Takımında sorunlar yaşayan tecrübeli yıldız, rotayı Beşiktaş'a çevirdi...

09 Ekim 2017 12:53 | Kategori:

Ara transferde büyük bombayı yıldız bir futbolcu patlatacak... Kulübüyle sorun yaşayan ve Beşiktaş'a "Beni alın" diye haber yollayan tecrübeli oyuncu sorunlar yaşadığı takımından ayrılmakta kararlı... Ocak ayında çok ses getirecek bir transferin gerçekleşmesi kesin gibi...

Cenk Tosun’un Ocak’ta ayrılma ihtimaline karşılık transfer temaslarına erkenden başlayan Beşiktaş, B planını hazırlıyor... Gignac ile temasta olan, Demba Ba konusunda da haber bekleyen Siyah-Beyazlılar’ın gündemine tanıdık bir isim daha girdi: Eto’o. Geçen sezonun devre arasında Beşiktaş’ın kapısından dönen Eto’o, Antalyaspor Yönetimi ile sıkıntılar yaşıyor.

Nasri’ye verilen yüksek ücretten rahatsız olan 36 yaşındaki Kamerunlu yıldız, devre arasında kesin olarak ayrılacak. Eto’o, alacaklarına karşılık bonservisini almayı planlıyor. Başarılı forvetin ilk tercihi ise Beşiktaş. Siyah-Beyazlılar’a aracılar vasıtasıyla haber gönderen Eto’o "Beni alın” dedi.

Teknik direktör Şenol Güneş’in daha önce onay verdiği isimlerden biri olan Eto’o, Cenk Tosun’un Premier Lig’e gitmesi durumunda kadroya katılabilir.

Antalyaspor kariyerinde çıktığı 69 maçta 40 kez rakip fileleri havalandıran tecrübeli oyuncu, 13 de asist yaptı. Eto’o’nun en büyük hayali, daha önce kupasını kaldırdığı Şampiyonlar Ligi arenasında tekrar boy göstermek. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI