radyobir
radyobir

F. Bahçe'de Giuliano krizi!..

Kanarya'nın Brezilyalı yıldızı Giuliano ile ilgili ilginç bir iddia gündeme geldi.

09 Ağustos 2018 10:40 | Kategori:

Buna göre sambacının menajerlik şirketi Eurostar firmasından bir menajer Benfica maçını izlemek için Lizbon'a gitti.

Burada Comolli'yle bir araya gelen menajer, Türk basınında yer alan "Cocu, Giuliano'yu istemiyor" haberlerini sorguladı.

Giuliano'nun menajeri, 'Cocu istemiyor' iddiaları sonrası Comolli ile görüştü; "Beğenmiyorsanız Beşiktaş ya da G.Saray'a götürüm" dedi

Comollı'ye, "Eğer istemiyorsanız, kendisini Boğaz'ın diğer yakasına götürebilirim. Hem Beşiktaş hem de Galatasaray defalarca bana oyuncumu sordu" mesajı verdi.

Daha bir hafta önce Gremio'ya olumsuz cevap verdiklerini söyleyen Fransız sportif direktör ise Giuliano'dan çok memnun olduklarını dile getirdi.

Hazırlık maçlarında iyi performans sergileyen Giuliano, Benfica maçında adeta yokları oynadı. Sambacı, sahadaki en kötü isim olarak göze çarptı. Yaptığı top kayıpları ve pas hatalarıyla dikkat çeken Giuliano, Fenerbahçeli taraftarları da çileden çıkardı.

Bu kötü performansa rağmen Brezilyalı yıldızın 90 dakika sahada kalması da dikkat çeken bir diğer detaydı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI