radyobir
radyobir

Fırat'ın Anlamsız tepkisi

Aşklarını gözlerden uzak yaşamaya devam eden güzel oyuncu Hande Doğandemir ile sevgilisi Mert Fırat, önceki akşam Karaköy'de görüntülendi.

03 Mayıs 2017 00:23 | Güncelleme :02 Mayıs 2017 21:34 | Kategori: Magazin

Birlikte kahve keyfi yapan ikili, basın mensuplarının kendilerini beklediğini görünce oldukça rahatsız oldu. Mekandan ayrı ayrı çıkmayı tercih eden sevgililerin bu hareketine ise bir anlam verilemedi. Kafeden ilk ayrılan oyuncu Mert Fırat oldu. Gazetecileri karşısında gören oyuncunun morali ise hayli bozuktu. İlişkisi ile ilgili sorulan sorulara ise Fırat, ‘’Ben konuşmak istemiyorum. Çünkü hiç hoş olmuyor. Tek tatil günümüzde bizi çekmeniz hoşumuza gitmiyor. Bir yerde oturuyoruz, olduğumuz yere geliyorsunuz ve biz hapis muamelesi görüyoruz. Bu hoş değil, ben bu yüzden konuşmak istemiyorum’’ dedi.

Ayrı çıktılar ileride buluştular

Sevgilisi Mert Fırat çıktıktan 30 dakika sonra mekandan ayrılan Doğandemir, ‘’Mert’in acelesi o yüzden önden çıktı. Biz ayrı ayrı yerlere gidiyoruz’’ dedi. İlişkisi hakkında da bilgi veren oyuncu, ‘’İlişkimiz gayet güzel ve her şey yolunda gidiyor. Evlilik hakkında şuan yorum yapmak istemiyorum. Çünkü biliyorsunuz biz ilişkimiz hakkında konuşmayı sevmiyoruz’’ diyerek oradan ayrıldı. Doğandamir, sevgilisi Fırat ile 100 metre ileride buluşarak gözlerden kayboldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI