radyobir
radyobir

Fransa'da araç kalabalığa daldı!.. 1 ölü!..

Fransa'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Marsilya kentinde bir araç kalabalığın arasına daldı. Polis eski limanın olduğu bölgeyi boşalttı. Olayın kaza mı yoksa saldırı mı olduğu araştırılıyor. Olayda ilk belirlemelere göre en az bir kişi öldü, bir kişi ise yaralandı.

21 Ağustos 2017 12:29 | Güncelleme :21 Ağustos 2017 14:02 | Kategori: Terör

Marsilya'da bir araç otobüs durağında bekleyen kalabalığın arasına daldı. Fransız polisi olayda en az bir kişinin öldüğünü çok sayıda kişi yaralandığını bildirdi.



Fransız medyası ölen kişinin 42 yaşında bir kadın olduğunu aktardı. Bölgedeki tüm yollark kapatılırken polis ekipleri şüpheli bir aracı durdurarak sürücüsünü gözaltına aldı.



Fransız La Provence haber sitesine konuşan görgü tanıkları, olayın Renault Master model bir minibüsle gerçekleştirildiğini öne sürdü.  



Polis kaynakları, aracı kullanan kişinin daha önce küçük suçlar nedeniyle polis tarafından bilindiğini ve bazı psikolojik sorunlarının bulunduğu belirtildi. 



17 Ağustos'da İspanya'nın Barcelona kentinde IŞİD'ın terör saldırısında bir araç caddede yürüyen kalabalığın arasına dalmıştı. 

Terör örgütü IŞİD veya bağlantılı kişiler, motorlu araçları yayaların yoğun olduğu yerlere sürmeyi bir saldırı yöntemi olarak kullanıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI