radyobir
radyobir

Fransız mutfağı istinyede

Dream adlı şirketiyle yeme, içme ve eğlence sektöründe söz sahibi olan Ferit Şahenk, Fransız markası La Patite Maison'un açılışını İstinye Park'ta gerçekleştirdi.

11 Mayıs 2017 00:43 | Kategori: Magazin

İki gün üst üste düzenlenen davetle gerçekleşen açılışa önceki akşam Ferit Şahenk, Mübariz Mansimov, İbrahim Kutluay, Levent Veziroğlu ve eşi Nur Fettahoğlu, Zafer Yıldırım, Nazlı Çelik, Nusret Gökçe gibi iş, sanat ve spor dünyasından tanınmış isimler katıldı. Davete katılan konuklar Fransız mutfağının lezzetlerini tadarken bir yandan da müzik eşliğinde eğlendi.
 
‘Ekranları Özledim’
 
Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Nur Fettahoğlu, davete eşi Levent Veziroğlu ile birlikte katıldı. Annelik sonrası hayatında değişimler olduğunu belirten Nur Fettahoğlu, "Hayatımın en güzel zamanlarını geçiriyorum. Büyüdükçe daha da güzelleşiyor” dedi. Tekrardan ekranlara dönmek için büyük heyecan yaşadığını açıklayan Fettahoğlu, "Yeni karar verdim. Ekranları özledim. Artık ekrana dönmek için vakit geldi. Çocuğum çok kıymetli ama işimi de özledim” diye konuştu. Annelik sonrası gelecek rollerde daha seçici olacağını söyleyen güzel oyuncu, "Benim içime siniyorsa her türlü karakteri oynarım. Zaten bir çizgim vardı, onu korumaya devam ederim. Çocuğumu da zedelemek istemem” dedi. Sürelerin uzunluğundan dolayı internet dizilerine yönelebileceğini vurgulayan Fettahoğlu, "Süreler kısa ve çok daha özgür, dinamik işler çıkıyor. Masum’la başladı. Efsane bir iş. Keşke böyle daha çok iş olsa ve biz de içinde yer alsak” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI