radyobir
radyobir

G. Saray'a kötü haber

Galatasaray'da yokluğu çokça hissedilen Brezilyalı orta saha Fernando'nun sahalara dönüş tarihi belli oldu.

19 Şubat 2018 18:36 | Kategori:

Galatasaray'da sakatlığı en çok hissedilen Fernando'nun sahalara dönüş tarihi belli oldu. Sarı-kırmızılılar Brezilyalı futbolcunun dönüşü için bir süre daha beklemek zorunda kalacak.

Galatasaraylı futbolcu Fernando Reges'in, sağ iç yan bağlarında ileri derecede yırtık tespit edilmişti. Fernando'nun yokluğunda Ryan Donk'a görev veren Fatih Terim, Hollandalı'dan tam verim aldı. Sambacı ise yaklaşık 1,5 aydır sahalardan uzak...

Fernando için hedeflenen dönüş tarihi belli oldu. Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Brezilyalı ön liberonun 10 gün daha forma giyemeyeceği belirtildi. Tedavisinin tamamlanmasının ardından fizyoterapistler ve kondisyonerler eşliğinde güçlendirme çalışmalarına tabii tutulan Fernando’nun ligde oynanacak Karabükspor maçında takıma katılması hedefleniyor.Brezilyalı ön liberonun Mart ayının ilk haftasında oynanacak maçta kadroya alınması bekleniyor.

DERBİDE YERİNİ ALACAK

Kısaca Fernando’nun Konyaspor maçında takımdaki yerini kesin olarak alacak. Bir sonraki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyecek. Fernando Reges, planlanan program doğrultusunda fizyoterapistler ve kondisyonerler eşliğinde takımdan ayrı sahada özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Galatasaray Kulübü, kaleci Cedric Carrasso'nun sol diz iç menisküsünde yırtık bulunduğunu ve ameliyat olacağını açıkladıCedric Carrasso'nun sol diz iç menisküsünde yırtık bulunduğu ve dizinde blokaj oluştuğu gerekçesiyle kulüp doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce tarafından bugün ameliyat edilmesine karar verildi..

Sağ dizinde esneme oluşan ve yapılan MR tetkiklerinde geçirilmiş dış menisküs hasarı ile dış yan bağda esneme tespit edilen Serdar Aziz, günü takımdan ayrı özel bir çalışma yaparak geçirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI