radyobir
radyobir

G. Saray'da şans kapıyı çaldı!..

Gözünü transfere çeviren sarı kırmızılılar, aradığı para için müthiş bir teklifle karşı karşıya...

05 Ağustos 2018 17:52 | Kategori:

Ada basınının iddiasına göre; G.Saray'ın Faslı yıldızı Younes Belhanda'ya Crystal Palace talip oldu. Geçen sezon Premier Lig'i 44 puanla 11'inci sırada kapatan C.Palace, bu yıl daha üst sıralara tırmanmak için harekete geçti.

Bu yıl yeni bir orta saha yaratmak isteyen C. Palace menajeri Roy Hodgson, ilk olarak Yohan Cabaye'ı gönderdi. West Ham'ın ön liberosu Cheikhou Kouyate için 11 milyon euro ödeyen Premier Lig ekibi, önceki gün Schalke'den bedelsiz ayrılan orta saha Max Meyer'i dev kulüplerin arasından sıyrılarak transfer etmişti.

Orta alanda 6 ve 10 numaralı pozisyonları dolduran yaptığı 2 transferle dolduran Roy Hodgson, 8 numaralı mevki için G.Saray'ın yıldızı Belhanda'ya gözünü dikti.

28 yaşındaki Faslı futbolcu için 10 milyon euro'yu gözden çıkaran C.Palace, Belhanda'yı alarak, orta sahadaki eksikliği gidermek istiyor. Alman devi Borussia Dortmund'un da takibinde olduğu Younes Belhanda, geçen sezon Aslan'da 35 maçta forma giyip 3 gol atmış ve 10 asist yapmıştı.

Sarı kırmızılılar 10 milyon Euro'luk teklif sonrası büyük ihtimalle İngilizlerle masaya oturacak ve bir anlamda transfer kaynağını da elinden kaçırmak istememek için sıkı bir pazarlık yapacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI