radyobir
radyobir

G. Saray'da Sinan krizi...

Ziraat Türkiye Kupası maçında oyundan çıktığı sırada tribünler tarafından ıslıklanan Sinan Gümüş'le ilgili de yeni bir gelişe yaşandı.

08 Şubat 2019 10:54 | Kategori:

Ankaragücü ve Göztepe maçlarında 3 gol atmasına rağmen ıslıklanan futbolcunun psikolojik olarak çöküş yaşadığı ortaya çıktı.

Gümüş'ün durumu teknik heyeti de endişelendirdi.

Sene sonunda sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki santraforun, kulüpten halen bir teklif gelmediği için de moralinin bozuk olduğu öğrenildi.

Diagne ve Mitroglou transferleriyle gözden düşen ve ilk planda Alanya’da formasını kaptıran Sinan’ın bundan sonra da şans bulma olasılığı fazla görünmüyor.

Bu durum yeni sözleşme bekleyen oyuncunun moralini bozdu.

Önceki günkü tepki ise taraftarın Eren Derdiyok’tan sonra Sinan’a da tahammülü kalmadığını gösterdi.

Teknik heyet, futbolcuyu ayağa kaldırmaya çalışırken, taraftarın bu konuda oyuncuya destek vermesini istiyor.

Kaderi Terim'e bağlı

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve beklediği kontrat teklifini Galatasaray’dan bir türlü alamayan Sinan Gümüş’ün, birkaç Alman kulübüyle transfer görüşmesi yaptığı belirtildi.

Bu sezon kadroda bulduğu fırsatları bir türlü değerlendiremeyen 25 yaşındaki futbolcu, anlaşma için sezon sonuna kadar bekleyecek.

Sinan’ın Galatasaray’da kalıp kalmayacağına teknik patron Fatih Terim karar verecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI