radyobir
radyobir

Galada bol dedikodu...

Elçin Sangu, Barış Arduç ve Cengiz Bozkurt'un başrollerini paylaştığı yılın merakla beklenen romantik komedi sinema filmi 'Mutluluk Zamanı'nın gala gecesi önceki akşam Kanyon'da görkemli bir davetle gerçekleştirildi.

10 Kasım 2017 02:13 | Kategori: Magazin

Sanat, medya ve iş dünyasından önde gelen isimlerinbir araya geldiği geceye; Buğra Gülsoy, Cem Yılmaz, Mert Fırat,  Acun Ilıcalı, Gupse Özay, Barış Kılıçi, Nihat Altınkaya, Kerem Fırtına, Sedef Avcı, Öykü Serter, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu Engin Öztürk ve Mehmet Aykaç gibi ünlü isimler katıldı.
 
Hem tatil, film

Barış Arduç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, heyecanlı olduklarını dile getirerek, "5,5 hafta gibi bir süreç vardı. Hem tatildeymişiz gibiydi. Zaten birbirimizi tanıyor olmamız, o anlamda çok kolaylaştırdı işimizi. Çok keyifli ve eğlenceli bir işin ortaya çıktığına inanıyoruz." dedi.



Filmden beklentilerin yüksek olduğunun altını çizen Arduç, şunları kaydetti:

"Biz çok içimize sinen bir şey yaptık. Mutlaka insanlarla temas edeceğine eminiz. Dolayısıyla keyifli, eğlenceli vakit geçirirlerse daha çok mutlu olacağız. Biz bir araya gelmekten ve böyle bir film yapmaktan çok mutluyuz. Seyirciler bu mutluluğu bizimle paylaşırlarsa, bizimle aynı mutluluğu yaşarlarsa film bitiminde de bizim için iş tamam demektir.

Yapmadığımızı denedik

Elçin Sangu ise "Heyecanlıyız. Umarım güzel bir film olmuştur, herkesin de hoşuna gider. Biz çok mutluyuz, umarım seyirci de mutlu olur." ifadelerini kullandı.

Filmde, Barış Arduç ile gerçekleştirdikleri düete değinen Sangu, "Yapmadığımız bir şeyi denedik. Bizim için bir hatıra oldu. Benim için de daha önce opera okumama rağmen bir ilkti. Çok mutluyum sevdiğim arkadaşlarımla, ilk defa böyle bir şey yaptım. Çok da huzurlu hissediyorum kendimi" diye konuştu.

Film için 23 kilo aldım



Barış Arduç'un sevgilisi Gupse Özay, galaya ilk katılan isimler arasındaydı. Setten geldiğini belirten oyuncu,  "Gerçekten güzel bir film olduğuna inanıyorum. İkisininde enerjisi uyumu çok iyi " dedi.  

Özay, "Deliha 2" filminin çekimleri için kilo alıp verdiğinde bahsederken "Arkadaşlar film için tam 23 kilo aldım. Alırken çok kolay oluyor da, verirken insan zorlanıyor. Ama herşey beyinde bitiyor. Zayıflayacağım diyince zayıflıyorsun" dedi.

Gupse Özay'a geçtiğimiz haftalarda Barış Arduç ve Elçin Sangu arasında çıkan "Beraber aynı odada kaldılar" haberlerini soran basın mensuplarına "Artık bu tür haberleri kale almıyoruz. Tabiki böyle haberlerin çıkması normal  beraber bir proje yaptılar. Eee birbirlerine yakışıyorlar. Bende ikisini birbirine yakıştıyorum" dedi.

Komedyenlere tur bindirdim 



Barış Arduç ve Elçin Sangu'dan sonra galada en dikat çeken isimlerden biride komedyen Cem Yılmaz'dı. Her zamanki gibi siyah bir kıyafet tercih eden Yılmaz, basın mensuplarınına görüşlerini paylaştı. Komedyen, "Barış ve Elçin'in televizyondaki başarısında sonra sinemada tatlı romantik bir film izliyeceğiz" dedi. Yılmaz'a geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Zafer Algöz'ün bir cümlesi soruldu. Algöz, " Türkiye'de 4-5 komedyen sayabilirim. Falza yok" demeci soruldu. Cem Yılmaz  ise " Evet Zafer abi bu konuda doğru söylemiş. Şöyle sayıyım desem benim aklıma 4-5 isim geliyor. Ben o isimlerin sonundayım. Çünkü onlara tur bindirdim" dedi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI