radyobir
radyobir

Galada dekolte yarışı...

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli'nin yer aldığı "Öteki Taraf" filminin galası Vadiistanbul Avm'de gerçekleşti.

06 Aralık 2017 02:35 | Kategori: Magazin

Özcan Deniz’in başrol oyuncu olarak kamera karşısına geçtiği, senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği gerilim-dram türündeki ilk filmi "Öteki Taraf”ın galasına Gülenay Kalkan - Tarık Ünlüoğlu, Tamer Levent, Ruhi Sarı, Ozan Akbaba, Salih Bademci ve eşi, Neslihan Yeldan, Hakan Meriçliler, Özge Borak ve sevgilisi, ile Begüm Kütük'ün de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim katıldı.

 
DAHA ÖNCE DENENMEMİŞ BİR TÜR; "ÖTEKİ TARAF”

Türkiye’de daha önce hiç denenmemiş gerilim-dram türünde bir ilke imza atan "Öteki Taraf”ın oyuncuları Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli ve filmde rol alan Burçin Birben galada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.



Bir şeyin iyisi yapıldığı zaman risk taşımayacağını söyleyerek sözlerine başlayan Özcan Deniz, "Bu film bu sene Türk sinemasında kendini başka bir yere konumlandıran bir film. O yüzden seyircinin de seveceğini düşünüyoruz. Ayrıca çok yoğun duyguların yaşandığı bir gerilim filmi” diye konuştu.



Aslı Enver’e  "Özcan Deniz ile 'İstanbullu Gelin' dizisinde oynuyorsunuz bu filmde zorlanmamışsınızdır?” seklinde gelen soruya Aslı Enver "Bu filmi diziden önce çektik. O yüzden filmi çekerken yeni tanışmıştık” dedi. 



Bunun üzerine Özcan Deniz "Film aslında bir buçuk yaşında. Araya dizi girdi ve filmin mevsimini bekledik biraz da. Mevsimi geldi. Çok heyecanlıyız her şey güzel olacak." diyerek bu süreci açıkladı.



Aksiyon sahnelerinde zorlanıp zorlanmadığı sorulan Meryem Uzerli "Aksiyon sahneleri tabii ki büyük bir meydan okuma. O yüzden kolay diye bir şey yok hayatta. Ama çok abartılacak bir zorlanma olmadı” diye konuştu.









Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI