radyobir
radyobir

Galada şıklık yarışı!..

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'e, Saadet Işıl Aksoy'un eşlik ettiği, Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği 'Ailecek Şaşkınız' filminin galası, önceki akşam İstinye Park AVM Cinemaximum Sinemaları'nda gerçekleştirildi.

02 Mart 2018 02:43 | Kategori: Magazin

2 Mart’ta (bugün) TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girecek olan filmin galası adeta yıldızlar geçidine sahne oldu. Galaya tüm kadro eksiksiz katılırken, davetliler arasında Demet Özdemir, Acun Ilıcalı- Şeyma Subaşı, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli-Selin İmer, Engin Altan Düzyatan, Ezgi Mola, Togan Gökbakar, Ahu Yağtu, Keremcem- İlay Erkök, Hayrettin, İbrahim Büyükak, Yavuz- Oğuzhan Seçkin, Eda Özerkan- Timur Acar, Ayşe Tolga ve Burhan Çaçan, Nevra Serezli, Barış Yıldız, Samet Gürsel, Çetin Altay, İsmail Tunçbilek, Şinasi Yurtsever, Ruhi Sarı ve Rasim Öztekin gibi isimler de vardı.



Rasim - Esra Öztekin


Filmin hem yapımcısı hem de başrol oyuncusu olan Murat Cemcir, heyecanını "13 aydır bugünü bekliyorduk ve hazırlanıyorduk. Yeni bir şey denedik” sözleriyle paylaştı. 
 
‘Saadet çok iyi oynadı’
 
Yönetmen Selçuk Aydemir "13 ay önce eşim doğurmuştu, şimdi ben doğuruyorum gibi bir şey.  Değişik bir süreç oldu. Eminim diğer hiçbirine benzetemeyeceğiniz bir film oldu. Biz çok memnunuz, inşallah seyirci de çok memnun olacaktır. Birbirinden değerli oyuncularla çalıştık. Bu sefer kemik ekibin dışında yeni oyuncu ve duayenlerle çalıştık. Hepsi birbirinden yetenekli, filme çok büyük katkıları var. Saadet Işıl Aksoy’un bu kadar iyi komedi oynayabileceğini kimseye dinletemedim başta. Filmi izledikleri zaman anladılar, Saadet de dahil. Gökhan Tiryaki komedi filminde inanılmaz bir performans sergiledi. Taban tabana değiştirdik bu seferki filmi” açıklamasında bulundu. 



Murat Cemşir, Ahmet Kural

Film için 15 kilo verdi
 
Filmde fit görüntüsüyle dikkat çeken Ahmet Kural, "Benim için 10 ay öncesinden ilk defa hazırlık süreci başladı  Farklı bir şey yaptık. Ben çok mutluyum ve heyecanlıyım film için 15 kilo verdim” diye konuşunca Cemcir "Ahmet’in verdiği 15 kilonun 7’sini ben aldım” sözleriyle herkesi güldürdü.



Saadet Işıl Aksoy

"Kendi kariyerim adına yeni bir şey denedim”
 
Saadet Işıl Aksoy da "Bir yandan biliyordum içimde böyle bir tarafım olduğunu. Bunu nerede nasıl, ne zaman ortaya çıkaracağımı merak ediyordum. Çok doğru bir projede, doğru bir ekiple, harika bir senaryoda  yer alma fırsatı buldum.  Kendi kariyerim adına yeni bir şey denedim. O yüzden çok heyecanlıyım” dedi.
 
Sevilen oyuncu Çağlar Ertuğrul ”Böyle ustalar varken komedide defalarca kendini kanıtlamış ustalarla çalışmak, Selçuk Hoca’yla çalışmaktan çok mutluyum. Eminim seyirci de bayıla bayıla izleyecek. Çok güzel bir aile filmi oldu” ifadelerini kullandı. Cengiz Bozkurt "Ekibin rüştünün ispatı hepinizin malumu.  Biz zaten hepimiz gülmeyi güldürmeyi çok severiz. Bunu da yansıttığımızı umuyoruz” dedi.



Mustafa Ceceli, Selin İmer


Şarkılarını eşine danışıyor
 
Eşi Selin İmer’le gelen Mustafa Ceceli "Çok yetenekli iki arkadaşımız Ahmet ve Murat. Biz sinemayı çok seviyoruz. Evde bayağı izliyoruz” şeklinde konuştu. 
 
Sanatçı, müzikal çalışmalarıyla ilgili de "Şarkılarımı ilk Selin’e dinletiyorum. Başarılı da oluyor. Yeni bir şarkımız var, bir sonraki seneye kalamayabilir. Onu çıkartabiliriz” müjdesini verdi. 



Engin Altan Düzyatan

‘Hamilelik dönemi keyifli ve heyecanlı’
 
Engin Altan Düzyatan, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’i çok sevdiğini "Daha önce de iyi filmler yapıyorlardı. Şimdi de öyle olacağını tahmin ediyorum. Benim çok eski arkadaşlarım. 2008’e dayanır dostluğumuz. Yanlarında olmak istedim” sözleriyle vurguladı. Düzyatan "Hamilelik dönemi keyifli ve heyecanlı. İlginç istekler olmuyor. Heyecanlıyız ve bekliyoruz” dedi.



İlay Ergök, Keremcem


‘Beraber oynayabiliriz’
 
Geceye sevgilisi İlay Erkök ile gelen Keremcem  "Türkiye’nin güldüğü, sevdiği, insan olarak da bilip sevdiğimiz bir ikili. Türk sinemasının yüz akları bence” derken, yeni dönemdeki projelerini  İlay Erkök "Birlikte senaryo okuyoruz.  Belki de beraber oynayacağız” diyerek açıkladı. 



Ezgi Mola

Tarzıyla dikkat çeken Ezgi Mola "Çok sevdiğim arkadaşlarım oynuyor. Saadet kardeşten öte benim için. Heyecanla geldim, tüm seyirciler gibi merakla bekliyorum” dedi.


 
Burhan Çaçan

Yıllar önce Burhan Çaçan’ın seslendirdiği ‘Yaradana Kurban’ şarkısını film için cover yapan Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Çaçan’dan tam not aldı. Çaçan "10 numara yorumlamışlar.  İnanıyorum ki önceki başarılarını aynı şekilde devam ettirecekler. Şarkı orijinalinden hiçbir şey kaybetmemiş, çok güzel okumuşlar” yorumunda bulundu. 



Ayşe Tolga

Ayşe Tolga "Bu sene komedi filmleri adına çok güzel oldu. Arka arkaya Şahan Gökbakar, Demet Akbağ ve şu an Ailecek Şaşkınız... Bu filmden çok ümitliyim” diyerek çok güzel bir filmin izleyenleri beklediğini söyledi. 



Yavuz Seçkin ve oğlu Oğuzhan

Komedyen Yavuz Seçkin "Kaçırılmayacak bir kadro, güzel bir mizah devam ediyor.  Onların oyunculuklarını çok özel buluyorum. Kendilerine özel tarzları var. Hiç kimseye benzemeye çalışmıyorlar, kendi çizdikleri yolda hep aynı çizgideler. Kaliteli bir mizah yapıyorlar” dedi. 



İbrahim Büyükak

İbrahim Büyükak da "Fragmanı çok eğlenceli, komik bir film izleyeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.
 


Müge Boz




Timur Acar, Eda Özerkan



Murat Dalkılıç

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI