radyobir
radyobir

Gülben büyüklük gösterdi...

Muazzez Ersoy ve İzzet Yıldızhan önceki akşam Kıbrıs'ın Nuhun Gemisi Deluxe Spa Hotel'de sahne aldı.

22 Mayıs 2017 18:52 | Kategori: Magazin

Yaklaşık iki saat sahnede kalan ikili,  konserleriyle yüzlerce hayranını mest etti. Konser öncesi gazetecilerin karşısına çıkan Yıldızhan, sahnede çok terlediğini söyleyerek,  "Çok terliyorum. O yüzden su kaybediyorum” derken araya giren Ersoy, "Bir deri bir kemik kaldı. Spor yapıyor ama sonra yemek yiyor. İzzet hırçın görüntüsünün altında çocuk gibi yüreği vardır” dedi.

‘Ben Burdayım’ albümü için Yıldızhan, "Çok iyi gidiyor. Dijital platformda güzel sonuçlar aldı. Her şey güzel” derken Ersoy, "İzzet’in yıllarca verdiği mücadelenin hakkını kazandı” dedi.

Geçtiğimiz senelerde bir programda Gülen Ergen’e kırıldığından söz eden Yıldızhan, "Samsun Demir’in doğum gününde Gülben büyüklüğünü göstererek, ‘Nasılsınız İzzet’ diyerek albümü sordu. Kendisine teşekkür ederim” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI