radyobir
radyobir

Hamile iddiaları!..

Güzel oyuncunun tatilde çekilen fotoğrafları merak uyandırdı. Fiziksel görüntüsüne özen gösterdiği bilinen yıldızın basen ve karın bölgesinde toplanan kiloları "acaba hamile mi yoksa evlilik mi yaradı" söylentilerine yol açtı.

30 Eylül 2014 07:06 | Güncelleme :30 Eylül 2014 10:13 | Kategori: Magazin

Bir süre önce ünlü şarkıcı Justin Timberlake ile evlenen 32 yaşındaki Jessica Biel aile üyeleriyle birlikte Hawai'de kısa bir tatil kaçamağı yaptı. Koyu renk bikinisiyle plajda görüntülenen Biel'in bölgesindeki fazlalıklar gözlerden kaçmadı. Düzenli olarak yoga yaptığı, diyet ve egzersiz programını aksatmadan uyguladığı bilinen Biel'in bu görüntüsü bazıları tarafından "Galiba bebek geliyor" şeklinde yorumlandı. Biel daha önceki yıllarda plajda çekilen fotoğraflarında daha zayıf ve formda görünüyordu. Bazıları da yıldızın görüntüsündeki bu değişikliği "Evlilik yaramış" diye yorumladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI