radyobir
radyobir

Hayatın her alanındayız ve daha çok olacağız!

"Saçımız da Uzun Aklımız da" kampanyası için Elidor ile iş birliği yapan Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Melisa Şenolsun, altı gün boyunca kampanyaya dikkat çekmek için askıya aldıkları Instagram hesaplarını Dünya Kadınlar Günü'nde "Hayatın her alanındayız ve daha çok olacağız. Biz buradayız!" ortak mesajı ile açtılar. Üçlünün ayrı ayrı yer aldığı kampanya devam filmleri de aynı gün yayına girdi.

09 Mart 2019 17:05 | Kategori: Magazin

Kadınların potansiyeline ilişkin olumsuz ön yargılar konusunda farkındalık yaratmaya odaklanan Elidor’un "Saçımız da Uzun Aklımız da” kampanyasında yer alan Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Melisa Şenolsun kampanyanın finalini bu çalışmaya dikkat çekmek için geçici süre ile askıya aldıkları Instagram hesaplarından bir mesaj paylaşarak yaptılar. "Cinsiyetçi ön yargıları kabul etmeye biz yokuz” mesajıyla başlayan kampanya, üç oyuncunun "İş hayatında, bilimde, sanatta, eğitimde, sporda ve sosyal hayatta; kısaca hayatın her alanındayız ve daha çok olacağız. Biz buradayız!” mesajı ve kampanya devam filmlerinin yayına girmesiyle tamamlandı. 

Dilan Çiçek Deniz’in "Hayatımızın kahramanı olmak için biz buradayız”; Hazar Ergüçlü’nün "Sesimizi duyurmak için biz buradayız”; Melisa Şenolsun’un "Kendi yolumuzdan gitmek için biz buradayız” mesajlarını verdiği filmler, "Saçımız da Uzun Aklımız da” sloganıyla sona eriyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI