radyobir
radyobir

Hazar Sofya jürisinde

Oynadığı filmler ve dizilerle uluslararası arenada adını duyuran Hazar Ergüçlü Sofya Film Festivali'nin jürisine dahil oldu

17 Mart 2019 21:10 | Kategori: Magazin

Emre Erdoğdu’nun yönettiği ‘Kar’ filmindeki rolüyle SİYAD ödüllerinde ‘En İyi  Kadın Oyuncu’ ödülünün sahibi olan Hazar Ergüçlü, 23. Uluslararası Sofya Film Festivali’nin jürisine davet  edildi. Yarışma bölümünde  gösterilecek filmleri izleyip değerlendirmek ve 17 Mart’taki ödül törenine  katılmak için önceki gün Sofya’ya giden Ergüçlü, Bulgar sinameseverlerin sıcak ilgisiyle karşılaştı.

Hem SİYAD’da  ödül  aldığı ‘Kar’ filmi hem de  Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes’da yarışan’Ahlat Ağacı’ ile uluslararası sinema arenasında adından söz ettiren Hazar Ergüçlü, 130 ülkede yayınlanmaya  devam eden Netflix dizisi ‘Hakan:  Muhafız’ daki başrolünün dışında geçtiğimiz ocak ayında da BBC dizisi The Mallorca Files'ta konuk oyuncu olarak rol almıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI