radyobir
radyobir

Hediyem Gökçe'ye özel!..

''Ufak Tefek Cinayetler'' in baş rol oyuncusu Gökçe Bahadır geçtiğimiz gece sevgilisi Efe Duru'nun Pana by Topaz'da düzenlemiş olduğu süpriz doğum günü ile yeni yaşını arkadaş çevresi ile kutladı.

10 Kasım 2017 02:38 | Kategori: Magazin

Mekan çıkışında kendisini bekleyen habercileri görünce iyice keyiflenen Bahadır ''Bugün doğum günüm bana bir sürpriz de siz oldunuz'' dedi.

Gökçe Bahadır ''Çok güzel birgeceydi çok mutlu oldum. Setten arkadaşlarımı görmeye vakit bulamıyordum çok iyi oldu'' dedi. Gözel sanatçı "Bu soğuk havada sanat uğruna havuza atladınız neler söyliceksiniz?" sorusuna ''Evet sormayın biz de onu konuşuyorduk. Su çok soğuktu ama böyle bir sahnemiz vardı. Atlamam gerekiyordu, atladım. Hatta set çalışanları çok endişe ettiler. Ben o soğuk suda 10 saniye kadar kalmışım ve çok endişelenmişler. Neyse her hangi bir sağlık sorunu yaşamadım'' dedi.

Efe Duru'ya basın mensupları "Sevgilinize ne hediye aldınız?. diye sordu. Duru ise "Hediyem Gökçe'ye özel söylersem özelliği kalmaz'' yanıtını verdi...

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI