radyobir
radyobir

Her yaş çocuk için kitaplar Tamam Anne'de

Okumak yediden yetmişe herkese önerilen her yaşta herkesin ihtiyacı olan ve belkie en faydalı diyebileceğimiz eylem özellikle hayat ile yeni tanışan meraklı gözlerin en temel ihtiyaçlarından biridir. Çocuğun gelişimini tam anlamıyla tamamlayabilmesi zihinsel gelisimine yadsınamayacak katkılar sağlayacak, onun dünyayıçevresini daha net anlamlandırma yorumlama yeteneği kazandırabilecek en faydalı etkinlikler arasında ilk sıraya okumayı kolaylıkla yerleştirebiliriz.

30 Haziran 2017 07:37 | Kategori: Kültür & Sanat

Çocuğunuzun gelişimine bu denli katkı salayacak etkinliğin seçiminde pek tabii doğru tercihyapmak zorundasınız. Çocuğunuzun zihinsel gelşmişlik düzeyini iyi bir analiz sonrası onun yaşına en uygun kitabın seçilmesi bu etkinliğin en temel ayağıdır. Tam bu noktada Tamam Anne mağazası size gereken desteği verir. Hem çocuğunuzun eğlenceli ve kaliteli bir gelişim için faydası olan kitapları size sunar hem de sizi düşünerek bunun bütçenize en uygun fiyatlarla size sunar. Sizin yapmanız geeken sadece sunulan bu fırsatların içinden çocuğunuzun ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz ona en uygun olan kitabı seçmek. Ürün seçiminde çocuğunuzun yaşını dikkate almanız ürünü tam anlamıyla macına ulaştırır.

 

Çocuk hikaye kitabı çucuğunuzun kitapta gördüğü veya duyduğu karakterler ile bağlantı kumasını sağlayarak onların yaratıcılığını geliştirmesine faydalı olur. Kitaplardan öğrendikleri onun arkadaş çevresine yansır ve onlarla daha iyi ve sağlıklı iletişim kurmasına yardımcı olur. Çocuğunuz öğrendiği kahramanların yerine kendini koyarak düşünce gücünü geliştirir. Kelime haznesi küçük yaşta artmaya başlar bu onun için güzel bir temel olcaktır ve bunun faydasını okula başladığı zaman öğrenme yetisinin gelişmişliği ile göreceksiniz. Okudukları kitaplarla günlük yaşamı ilişkilendirme sonucusosyal hayata adapte sorunu yaşamazlar.

 

Okuma Aşamasına Henüz Gelmemiş Çocklar İçin Seçim

Çocuk kitapları katagorisinden ürün seçimi olarak kum boyası gibi ürünler, hem çocuğunuzun eğlenceli vakit geçirmesine katkı sağlar hem de etrafın dağılmasını önleyerek size yardımcı olacaktır ve bu sayede çocuğunuz el becerisini geliştirme fırsatı yakalamış olacaktır. Boyama kitapları ile çocuğunuz hem eğlenip hem öğrenirken bir taraftan da özgüven kazanacaktır. Boyama sonucu boyadığı nesne ve hayvanı tanır ve bununla berber boyama sonucunu sergileyecek çevresinden aldığı takdir onun özgüvenine fayda sağlayacaktır. Tak çıkar çıkarma kitabı ile çocuğunuz şekilleri nesneleri anlamlandırıp bunu bir kurguya dökerek ön okuma becerisi kazanacaktır. Bu faydaların yanında çocuğuna eşlik eden anne-baba çocuğuyla iletişimi geliştirip onunla ortak bir paydada buluşma fırsatı yakalar. Size bu fırsatı hem uygun hem kaliteli olarak sunacak Tamam Anne mağazasında tam da istediğinşz ürünleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Daha detayılı bilgi için https://www.tamamanne.com.tr/Cocuk-Kitaplari,LA_254-2.htmladresini ziyaret edebilirsiniz.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI