radyobir
radyobir

Hira'da 4 yaş sendromu...

Demet Akalın, Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi. Akalın, Bostancı konserlerini giydiği kıyafetlerden dansçılarına her ayrıntısıyla iddialı bir şova dönüştürdü.

20 Kasım 2017 02:13 | Kategori: Magazin

Demet Akalın'ı dinlemeye gelenler arasında eşi Okan Kurt, kızı Hira'nın yanı sıra, Kerimcan Durmaz, Hatice Gönül, Nur Yerlitaş, Işıl Reçber, Seren Serengil gibi birçok ünlü sima vardı.

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demet Akalın, taşlarla süslü kostümüyle dikkat çekti. Kendisini dinlemeye gelenler arasında eşi Okan Kurt ve Hira olan Akalın, Okan Kurt için, "Baba bir hediye aldı bana, ağzımı açmıyorum. Milona'da çok büyük bir şey aldı. O yüzden sesimi çıkartmıyorum" dedi.

Kızı Hira'nın son günlerde ki huysuzluğuna sitem eden şarkıcı, "4 yaş sendromu diye bir şey varmış. Beni 4 yaş çocuğu olanlar anlayabilir. Çok huysuz son zamanlarda. Hira bana hiç benzemiyor. Lisede bile pısırıktım, geçtiğim bir yoldan bir daha geçmezdim. Hira hiç benzememiş bana" diye konuştu. 

Şahan Gökbakar'la sıkı dost olan Demet Akalın habercilerin yeni filminden umutlu musunuz?" sorusunu, "Recep İvedik oturmuş bir karakter, bekleyip göreceğiz. Ezgi Mola'yı delirttim. 5 dakika boyunca ruhunu teslim etti. Liseden beri aynı telefonu kullanıyormuş. Bir işlettim ki sormayın. Ezgi Mola'nın bir de filmi geliyor. İnanılmaz güzel olacak" diye yanıtladı.

Ajda Pekkan'ın için paylaştığı görsel hakkında da konuşan şarkıcı, "Çok da espri değil gerçek yani. Biz yaşlanacağız, o yaşlanmıyor" diyerek sözlerine devam etti.

Cem Yılmaz'ın "Diğer komedyenlere tur bindirdim" açıklaması hatırlatılıp "sizin böyle bir iddianız var mı?" sorunu yanıtlayan Akalın şu sözleri söyledi; "Yok canım estağfurullah, Tarkan 15 konser üstüste Harbiye'yi doldururken bize söz düşmez"



Rüştü onaylamıyor

Demet Akalın'ın konserine Işıl Reçber'le gelen Nur Yerlitaş, oynadığı klip hakkında konuştu. Yerlitaş, "Klipte oynamak istedim. Serkan benim çok iyi arkadaşım. İbrahim Tatlıses'ten sonra o var benim için, Işıl'ada çok teklif geliyor" diyerek topu Işıl Reçber'e attı. Çok teklif geldiğini doğrulayan Reçber, "Rüştü'nün onayından geçmesi gerekiyor. Yani zor" diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI