radyobir
radyobir

Hollande evlilik planları yapıyor

Parisien gazetesi tarafından geçilen haberde, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın sevgilisi aktris Julie Gayet ile Ağustos ayının 5'inde başlayıp 10 gün boyunca devam edecek olan tatili esnasında evlenmeyi planladığı bildirildi.

21 Temmuz 2014 15:34 | Kategori: Avrupa

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ve Valerie Payet

Hollande’ın mensubu olarak cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazandığı Sosyalist Parti’den bir haber kaynağı, gazeteye verdiği demeçte, ‘‘François Hollande’ın Julie Gayet ile Ağustos’un 12’sinde evlenmesi ile ilgili görüşmeler 3 aydır devam ediyor’’ şeklinde konuştu.
Hollande’ın 60. doğum gününü kutlayacağı gün olan 12 Ağustos’ta yapılması planlanan düğün töreninin nerede gerçekleştirileceği konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı.
Bilindiği üzere geçtiğimiz Ocak ayında Closer gazetesi tarafından geçilen haberde, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile aktris Julie Gayet arasındaki gizli aşkı belgeleyen fotoğraflar yayımlanmış; söz konusu haberle ilgili olarak herhangi bir yalanlama yapmayan Hollande ise Fransız gazeteci Valerie Trierveyler ile ilişkisinin zor bir dönemden geçtiğini belirtmişti. Hollande daha sonra yaptığı bir başka açıklamada da Trierveyler ile ilişkilerini sonlandırdığını söylemişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI