radyobir
radyobir

İlk kaza haberleri geldi!..

Sabah saatlerinde bayram tatili öncesi son iş gününe sakin başlayan İstanbul trafiği, öğleden sonra tatilcilerin yola çıkmaya başlamasıyla birlikte yoğunluğunu arttırdı. Her iki köprüde de trafik durma noktasına gelirken, art arda gelen kaza haberleri de İstanbullulara zor anlar yaşatıyor.

23 Haziran 2017 19:50 | Kategori:

İstanbul'da etkili olan bayram tatili trafiği, sürücülere zor anlar yaşatıyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde devam eden üst yapı çalışması trafiği olumsuz etkilerken, Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprüsündeki trafik yoğunluğu da dikkat çekti.

Özellikle İstanbul'un çıkış noktalarındaki gişelerde uzun araç kuyruğu oluştu. Çamlıca gişeler, Mahmutbey, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin yoğunluk haritasında göze çarpan noktalar. Anadolu yakasında TEM ve D-100'deki trafik Kocaeli sınırına dayanmış durumda. İBB'nin trafik yoğunluğu haritasında yoğunluk yüzde 48 olarak gösteriliyor. Akşam saatlerine doğru trafik yoğunluğunun daha da artması bekleniyor.

Öte yandan bu geceden itibaren kamunun işlettiği  köprü ve otoyollar 4 gün ücretsiz olacak. Özel sektörün işlettiği  Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Osmangazi Köprüsü'nden geçişlerden ise ücret alınmaya devam edilecek.

SON KAZALAR

Son gelen bilgilere göre, Basın Ekspress yolu Kuyumcukent-Havaalanı yönünde sağ şeritte meydana gelen hasarlı trafik kazası nedeniyle bir şerit trafiğe kapatıldı.

İstanbul'da son bir saat içinde meydana gelen iki kazayla ilgili durum ise şöyle:

D100 Anıtmezar-Otakcılar yönü sol şeritte zincirleme trafik kazası. 1 şerit trafiğe kapalı. D100 Küçükçekmece-Hacışerif yönü sol şeritte araç arızası bölgedeki trafiği yoğunlaştırıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI