radyobir
radyobir

İstanbul'da tünel ve yollar kapalı!..

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yenikapı'da düzenleyeceği miting için İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Ayrıca Dev mitingin yapılacağı bölgede dahil büyük bir alana uçuş yasağı getirildi. Trafiğe kapatılan yollar şöyle...

17 Haziran 2018 11:48 | Kategori:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı Yenikapı'daki "Büyük İstanbul Mitingi" nedeniyle Avrasya Tüneli ile bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı Büyük İstanbul Mitingi’nin yapılacağı İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nın içinde olduğu büyük bir alan üzerinde 6 saatliğine uçuş yasağı getirildi. Yenikapı Meydanı'nın içinde olduğu 8 deniz mili yarıçapındaki bölge 15:00 ile 21:00 saatleri arasında helikopter gibi görerek uçuş yapan(VFR) görevli olmayan devlet hava araçları trafikleri ve tüm sivil VFR trafiklerin bölgeye yaklaşmasına,girişine ve kalkışına yasaklandı.

Habertürk Haber Merkezi'nden Gökhan Artan'ın haberine göre, saat 17.00'da Yenikapı Miting Alanında başlayacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı Büyük İstanbul Mitingi sebebiyle havadan da önlem alındı. Dev mitingin yapılacağı bölgede dahil büyük bir alana uçuş yasağı getirildi. NOTAM olarak adlandırılan havacıları bilgilendirme notunda bugün 6 saatliğine dev mitingin yapılacağı Yenikapı Meydanı'nın olduğu 8 deniz mili yarıçapındaki bir bölge üzerinde helikopter gibi görerek uçuş yapan (VFR) görevli olmayan devlet hava araçları trafikleri ve tüm sivil VFR trafiklerin bölgeye yaklaşmasına,girişine ve kalkışına müsaade edilmeyecek. NOTAM'da, uçuş yasağının koordinatları ve bilgi notu paylaşıldı. Saat 15:00'da başlayacak NOTAM saat 21:00'a kadar geçerli olacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI