radyobir
radyobir

Kaf Kaf tam gaz...

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Pınar Karşıyaka, Juventus Utena'yı 90-78 yenerek 2'de 2 yaptı.

18 Ekim 2017 10:28 | Güncelleme :18 Ekim 2017 10:36 | Kategori:

Hücumda hızlı ve etkili başlayan Pınar Karşıyaka, karşılaşmanın ilk 7 dakikası dolmadan farkı çift hanelere çıkardı. Ancak Juventus Utena, Buterlevicius'un önderliğinde maça yeniden ortak oldu ve ilk çeyrek 22-22'lik eşitlikle tamamlandı. İkinci çeyrekte genç oyuncular Metin Türen ve Berk Uğurlu'nun ekstra katkılarıyla Yeşil Kırmızılılar, maçtaki üstünlüğü yeniden ele geçirdi ve devre arasına 42-37 önde girdi. 

Üçüncü çeyrekte Litvanya ekibi, Buterlevicius ve Ireland ile etkili olmaya çalışsa da, kritik yerlerde bulduğu üçlüklerle farkı çift hanelere çıkaran Pınar Karşıyaka, son çeyreğe 67-57 önde girdi. Maçın genelinde rakibine üstünlük şansı tanımayan Yeşil Kırmızılılar, mücadeleden 90-78 galip ayrıldı.

Pınar Karşıyaka'da maçın en skorer ismi lan Jarrod Jones, 22 sayı ve 10 ribaundla double double yaparken, D.J. Kennedy 19 sayı ve 8 ribaundla mücadele etti. Juventus Utena'da Anthony Ireland, 21 sayı ve 6 asistle maçı tamamladı. Pınar Karşıyaka, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Almanya temsilcisi EWE Baskets Oldenburg'un konuğu olacak. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI