radyobir
radyobir

Taraftar bastırdı, Hurma istifa etti!..

Trabzonspor kampında keyifleri kaçıran bir gelişme yaşandı. Kaptan Onur Kıvrak, sportif direktör Süleyman Hurma'nın talimatıyla idmana çıkmadı! Milli oyuncu, Türkiye'ye gönderildi. Fakat çok geçmedi, Trabzonspor'da sezon başında Sportif Direktörlük görevine getirilen Süleyman Hurma, sezon başlamadan görevinden istifa etti.

25 Temmuz 2015 11:00 | Güncelleme :29 Temmuz 2015 21:37 | Kategori:

UEFA Avrupa Ligi'nde Makedon ekibi Rabotnicki ile perşembe günü kritik bir sınava çıkacak olan Trabzonspor'da büyük bir kriz patlak verdi. Sportif direktör Süleyman Hurma'nın talimatıyla kaptan Onur Kıvrak antrenmana çıkmadı. Milli futbolcu, kamp kadrosundan çıkarıldı ve Türkiye'ye gönderildi. Ancak çok geçmedi, Trabzonspor'da sezon başında Sportif Direktörlük görevine getirilen Süleyman Hurma, sezon başlamadan görevinden istifa etti. 

İddialara göre kriz şu şekilde gelişti; Onur'un kampta keyifsiz olduğunu gören sportif direktör Süleyman Hurma, yıldız futbolcuyla konuşmak istedi. Onur'un yürüyüş tarzından da rahatsız olan Hurma, "Kendine çeki düzen ver. Yürürken dikkat et" şeklinde bir ifade kullandı. Hurma'nın bu yorumuna Onur'dan sert bir tepki geldi: "Ben bu takımın kaptanıyım. İstediğim gibi yürürüm!"

MAÇTA OYNAMAYACAK

Onur'un bu tarzından rahatsız olan Hurma, "Senin kafan karışık. Biraz dinlen. Antrenmana çıkma" dedi. Hurma, gelişmeden teknik direktör Şota Arveladze'yi de haberdar etti. Bu şok gelişme sonrası Onur Kıvrak İstanbul'a döndü ve perşembe günü Rabotnicki mücadelesinde forma giymeyecek.

KRİZ HURMA'NIN BAŞINI YEDİ

Ancak Süleyman Hurma'nın bu hareketi, Bordo-Mavili taraftarların tepkisini çekmiş ve Onur Kıvrak, havalimanında büyük coşkuyla karşılanmıştı. Hurma, Onur Kıvrak'ı göndermesiyle ilgili olarak yaptığı bir açıklamada, "Onur kalsın derlerse ben giderim" demişti. Ve sonunda beklenen oldu, Bu karar, Bordo-Mavili taraftarların tepkisini çekmiş ve Onur Kıvrak, havalimanında büyük coşkuyla karşılanmıştı. Hurma, Onur Kıvrak'ı göndermesiyle ilgili olarak yaptığı bir açıklamada, "Onur kalsın derlerse ben giderim" demişti. 

"HERKES YERİNİ BİLECEK"

Süleyman Hurma, Onur Kıvrak'ı kadro dışı bırakma kararı almasının ardından yaptığı açıklamada çarpıcı sözler söylemişti. Hurma, "Trabzonspor'un doğrusu neyse ben onları doğru olarak kabul etmiş, o nedenle bu göreve gelmiş biriyim. İlk kez yapmıyorum, 25 senem bu işlerin içinde geçti. Ben durup dururken, ortada bir şey yokken takımın kaptanına böyle davranacak insan değilim. Bunun için çıldırmış olmak gerekir. Herkes olması gereken pozisyonu bilecek." ifadelerini kullanmıştı.

İDMANA MEHMET EKİCİ KATILMADI

Trabzonspor, Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Rabotnicki maçının hazırlıklarına bu akşam Makedonya'nın Üsküp kentinde devam etti. Teknik Direktör Şota Arveladze yönetiminde, Rabotnicki kulübünün tesislerinde yapılan antrenmana sakatlığı süren Mehmet Ekici katılmadı. M'bia ve Deniz Yılmaz düz koşu yaparken, diğer oyuncular ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI