radyobir
radyobir

Karamollaoğlu eşiyle ilk kez aynı karede

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile evlendikten sonra Müslüman ve Türk vatandaşı olan Ayşe Karamollaoğlu ilk kez görüntülendi.

29 Mayıs 2018 15:17 | Kategori:

Bugüne kadar eşi Temel Karamollaoğlu'nun yanında hiç görüntülenmeyen eşi Ayşe Yasemin Karamollaoğlu, geçtiğimiz gün Saadet Partisi'nin bir etkinliğine katıldı.

Etkinlikte eşinin kendisine verdiği çiçeği alan Karamollaoğlu, ardından eşinin yanına oturdu.

Karamollaoğlu, eşinin İngiliz asıllı olmasıyla ilgili yapılan tartışmaların ardından bir açıklama yaparak, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Doğru, ben İngiltere'de tahsil yaptım. Ortaokul, liseyi Kayseri'de okudum. Oradan mezun olduktan sonra önce teknik üniversiteye girdim arkasından da Avrupa imtihanlarından birkaç tanesini kazandım, İngiltere'ye gittim. Orada tekstil tahsili yaptım ve döndüm. Oradayken de eşimle evlendim. Kendisi bana en büyük destek veren kişi. İnancında ve yaşantısında çok titizdir. Hem Müslüman hem Türk vatandaşı oldu. Evleneli 53 yıl oldu. Benim çocuklarımın çoğu 50 yaşının üzerinde. Bunu gizleyecek halim de yok. Gizlemeyi de düşünmüyorum."

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI