radyobir
radyobir

Karnı burnunda podyuma çıktı!..

Dove, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve VOGUE Türkiye işbirliğiyle önceki akşam Şişli Ritz Carlton'da sosyal sorumluluk projesi düzenlendi.

14 Nisan 2018 02:33 | Kategori: Magazin

"Rakamların Ötesinde" mesajının öne çıktığı reklam filmiyle son zamanlarda adından bahsettiren Dove, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve VOGUE Türkiye işbirliğinde düzenlediği gecede, her biri kendi alanında etkili 10 kadın podyuma çıkarak rakamlara meydan okudu.



Cansu Akın

Deniz Berdan tasarımlı tişörtlerle podyumda yürüyen ünlü isimler, adeta  kadınların rakamlarla özdeşleşen ideal güzellik dayatmalarına karşı çıktılar.



Doğa Rutkay, Kerimcan Kamal

GELİR, TOG'A BAĞIŞLANACAK

Kadınların rakamlara başkaldırısından ilham alan DB Berdan tasarımı tişörtler, ModaCruz üzerinden satışa sunulacak. Elde edilen gelir ise Dove’un sosyal sorumluluk projesi olan Dove Özgüven Projesi kapsamındaki stratejik çözüm ortağı Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağışlanacak.



Işıl Alben

'ÜLKEME AŞIĞIM, DOĞUMUMU BURADA YAPACAĞIM'

Oyuncu Doğa Rutkay podyumda yürüyen ünlü isimler arasındaydı. Eşi Kerimcan Kamal'la düzenlenen etkinliğe katılan Rutkay, "Hamileliğim çok şükür sağlıklı geçiyor. Doğacak kızım ve oğlumun isimleri belli ama henüz paylaşmama kararı aldık. Doğumu ülkemde yapacağım. Herkes saygım var ama ben ülkesine, milletine aşık biriyim. Bu topraklar dışında doğum yapmam. Annem, babam ve eşimi de doğum yaparken yanımda görmek istiyorum" dedi.



Nazlı Malatyalı

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI