radyobir
radyobir

Kaskı hayatını kurtardı

İstanbul Bakırköy'de sahil yolunda bir motosiklet, ticari taksiye arkadan çarptı. Motosikletli, kaskı ve ekipmanı sayesinde kazayı yara almadan atlatırken o anlar kask kamerasına yansıdı.

08 Ağustos 2018 05:40 | Kategori:

Kaza, cuma günü saat 13.45 sıralarında Bakırköy sahil yolu Kennedy Caddesi üzerinde meydana geldi. Motosikletli sahil yoluna geldiği esnada önünde seyreden 34 TAY 82 plakalı taksi sürücüsü, sinyal vermeden bir anda şerit değiştirdi.

O esnada 85 kilometre hızla giden motosiklet sürücüsü durmayı başaramayarak taksiye arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü motosikletten yere savrulduktan sonra birkaç metre sürüklendi. Kaza sonucu motosikletli, ekipmanı sayesinde kazadan yara almadan kurtuldu. Kazanın ardından ayağa kalkan sürücü, vatandaşlarında yardımıyla motosikletini kaldırdı. 

Kaza anı saniye saniye kask kamerasına yansıdı. 



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI