radyobir
radyobir

Kavga mı bebek mi?..

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, son dönemde haklarında çıkan kavga ve bebek haberlerine açıklık getirdi.

04 Mart 2018 02:34 | Kategori: Magazin

Magazinin renkli çiftlerinden Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, önceki akşam İstinyepark Zuma çıkışı görüntülendi. İş görüşmesine geldiklerini belirten Özçivit ve Evcen çifti, kavga haberleriyle ilgili konuştu. Aralarında soğuk rüzgarlar estiği iddia edilen çift, çıkan haberleri yalanladı. Kavga haberlerinin tamamen asılsız olduğunu belirten Burak Özçivit, "Beni az çok tanıyorsunuz. Böyle bir şey olması mümkün mü?.. Görünmüyoruz diye böyle oluyor. Birileri bunları kurguluyor. Biz de anlam veremiyoruz" diyerek haberleri yalanladı.

Fahriye Evcen'in bir süredir setlerden uzak olduğunu ve buna da bebek istemesinin neden olduğu söylenmişti. Evcen bu soru üzerine "Şu an için öyle bir şey asla yok. Olduğunda sizinle paylaşırız” dedi.



Murat’la Sorunum Yok

‘Kardeşim Benim 2’ filminden istediği başarıyı elde edemeye Burak Özcivit, bunun sorumlusu olarak filmin yurt dışı galalarına katılmayan rol arkadaşı Murat Boz’u sorumlu tutmuştu.

Burak Özçivit ve Murat Boz, her fırsatta aralarının bozuk olmadığını söylese de birlikte görülmemeleri ve Instagramdan karşılıklı fotoğraflarını silmeleri iddiaları güçlendirmişti. Özçivit, fotoğrafların silinmesinin sorulması üzerine "Onu daha önce yaptım. Onun onla hiçbir alakası yok. Zaten birşeyleri birşeylere bağlıyorsunuz. Ben de anlamıyorum. Benim hiç kimseyle, özellikle Murat’la sorunum yok. Birlikte film yaptık aynen devam ediyor. O da başka bir şey demiş. Konu başka yerlere gitmiş” diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI