radyobir
radyobir

Kılıktan kılığa giriyorlar

Yapımcılığını BKM'nin, uygulayıcılığını Talimhane Tiyatrosu'nun üstlendiği başrollerinde Serhat Tutumluer, Seren Şirince ve Bora Akkaş'ın yer aldığı müzikli oyun "Bir Banka Soygunu Komedisi"nde oyuncular kılıktan kılığa girerek izleyenleri etkisi altına alıyor.

10 Mart 2019 21:15 | Kategori: Kültür & Sanat

Büyük beğeni toplayan oyunda, Serhat Tutumluer, Seren Şirince ve Bora Akkaş’ın başarılı performanı ve yüksek enerjileri izleyenleri büyülüyor. Toplamda 263 kostümün kullanıldığı oyunda, oyuncular dans, şarkı ve aksiyon sahnelerinde sergiledikleri performanslarıyla seyircisine görsel bir şölen yaşatıyor.
 
Şehir bankasına emanet edilen değerli elmasın peşine düşen soyguncuların kahkaha dolu hikayesini konu alan oyunda Seren Şirince, kırk tilkinin kuyruğunu birbirine dolandırmadan hayatını ve işlerini  müthiş bir zeka ile yürüten "Caprice”e, Serhat Tutumluer çok profesyonel bir hırsız ve aynı zamanda tutkulu aşık Mitch’e, Bora Akkaş ise oyunculuğunun yanı sıra vücut dilini de ayakta alışklanan bir performansla kullanan  Sam’e hayat veriyor!

Oyunda canlandırdıkları birbirinden farklı karakterlerle, izleyenleri kahkahaya boğan kılıklara bürünen başarılı oyuncuların nefes kesen performanslarıyla alkış topluyor.

Yönetmenliğini Lerzan Pamir'in, çevirmenliğini Mehmet Ergen'in üstlendiği, kapalı gişe oynayan  "Bir Banka Soygunu Komedisi"nin Mart ve Nisan ayı biletleri yoğun istek üzerine satışa sunuldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI