radyobir
radyobir

Kırmızı halıda şıklık gösterisi

Azra Kohen'in en çok satanlar listesinde uzun süre raflardan inmeyen Fi, Çi ve Pi üçlemesinden uyarlanan 'Fi' dizisi önceki akşam Volkswagen Arena'da görücüye çıktı. Gecede başrol oyuncuları Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi şıklıklarıyla göz doldurdular.

02 Nisan 2017 05:00 | Güncelleme :02 Nisan 2017 09:20 | Kategori: Magazin

Gecenin kırmızı halısında Oktay Kaynarca, Kerem Alışık, Pelin Akil - Anıl Altan, Sedef Avcı - Kıvanç Kasabalı, Elçin Sangu, Bergüzar Korel, Sinem Kobal, Burçin Terzioğlu - İlker Kaleli, Burak Özçivit - Fahriye Evcen, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu gibi ünlü isimler konuk olarak boy gösterdi. Cem Yılmaz, Kıvanç Tatlıtuğ ve Halit Ergenç habercilerin sorularından kaçmak için düzenlenen geceye arka kapıdan katıldı.

'Turist Ömer’i oynamam
 
Kerem Alışık geceye yakın dostu Oktay Kaynarca'yla birlikte katıldı. Alışık, "Dizi, okul, tiyatro devam ediyor hayatımda. Sanat içindeki kavramlarla bir ömür geçiriyorum. Önümüzdeki senelerde de bu durum devam edecek" şeklinde konuştu. 

Muhabirlerin "Babanız Sadri Alışık'ın hayat verdiği karakter 'Turist Ömer'i canlandırır mısınız?" sorusuna Kerem Alışık, "Hayır, oynamam. Çünkü 'Turist Ömer' Sadri Alışık’la özdeşleşmiş bir rol. O projenin de çekilebileceğini sanmıyorum. Öyle bir cesarete sahip aktörün Türkiye'de pek olduğunu düşünmüyorum" şeklinde cevap verdi.



"İnternet dizisi düşünebilirim”

Oktay Kaynarca, "Bu diziyi merakla bekliyoruz. Gayet umut verici ve heyecan verici bir iş. Sektörün rahatlamasını istiyoruz. Bundan sonra sektör internet dizilerine doğru gidecek. Biz düşünmesek de, düşünmek zorunda kalacağız teklifler geldiği zaman" şeklinde konuştu.
 
"Oyunculuk adına güzel bir adım”



Sedef Avcı geceye eşi Kıvanç Kasabalı'yla katıldı. Ünlü çift, "Oyunculuk sektörü adına güzel bir adım oldu. Bu projenin arkasındayız. Dizi projelerinin sürelerinin kısalması bizler için harika olacak" dediler.
 
Soğuk rüzgarlar esti

Geceye birer dakikalık arayla katılan Bergüzar Korel ve Sinem Kobal arasında keskin rüzgarlar esti. Korel, röportaj sonrası Sinem Kobal'ı görmezden geldi. Sinem Kobal ise Bergüzar Korel'in röportajı bitmesi için dakikalarca bekledi.



Evimizde tadilat var

Geceye eşi Halit Ergenç'le ayrı katılan Bergüzar Korel, "Evde tadilat olduğu için Halit Bey'le ayrı ayrı katılıyoruz. Kendisi yolda geliyor" dedi.
 
Yurt dışından ev almayacağız



Eşi Kenan İmirzalıoğlu olmadan geceye tek başına katılan Sinem Kobal, "Bu organizasyonu ve projeyi destekliyoruz. Aslında Kenan'da geceye gelecekti ancak, birlikte çıktığımız tatilde birlikte grip olduk. Ben iyileştim ama kendisi hasta. O yüzden katılamadı. Tatilimiz keyifli ve güzel geçti. Vaktimiz varken tek tek gezdik. Yurt dışından ev bakmıyoruz. Sadece tatile gittik" dedi.
 
Beren Saat’le aynı projede olacak



İlker Kaleli - Burçin Terzioğlu çifti geceye birlikte katıldı. İkili, "Fi'nin kitabını okuduk. Karakterler ancak bu kadar otururdu. Harika iş olduğuna inanıyoruz" dediler. İlker Kaleli, Beren Saat'le sinema projesinde buluşacaklar iddialarını doğruladı. Kaleli, "Evet, proje üzerinde çalışıyoruz. Senaryo taslak halinde. Üzerinde ince detaylara indik" dedi.
 
İşimiz ne gerektirirse yaparız

Burak Özçivit - Fahriye Evcen ikilisi geceye birlikte katıldı. Muhabirlerin, "Sizde internet televizyonunda rol alır mısınız?" sorusuna Burak Özçivit, "O anlamda çok düşünmedim. Şu an televizyon çok popüler ancak internet her şeyin önüne geçebilecek potansiyelde. Şimdi olmasa bile ileride düşünebilirim" şeklinde yanıt verdi.



"Evi terk etmedim, evimiz geniş”

Fahriye Evcen'in akrabalarının ortak yaşadıkları eve gelmelerinden dolayı Burak Özçivit'in evi terk ettiği yönündeki haberlere ikili, "Öyle bir şey yok arkadaşlar. Evimiz geniş" şeklinde cevap verdiler. İkilinin dizilerde birbirlerine öpüşme yasağı koydukları yönündeki haberleri yalanlayan çift, "İşimiz ne gerektirse yaparız. Birbirimize saygı duyuyoruz. Biz üç senedir birlikteyiz" yanıtını verdiler.
 
Öpüşmeyi kıskanmadım



Kerem Bürsin, Fi'de rol alan sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı yalnız bırakmadı. Bürsin, "Bu ekip çok başarılı. Dünya çapında bizi iyi temsil edecekler. Serenay, çok çalışkan ve işine odaklı biri. Çok başarılı. Serenay, çok çok güzel biri" dedi. Kerem Bürsin, sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın Mehmet Günsür'le olan öpüşme sahneleri hakkındaki sorulara, "Açıkçası işine saygı duyuyorum. Bende bir sanatçıyım. Bu konular bize garip geliyor. İşimiz bu bizim. Kıskanma durumu yok" şeklinde yanıt verdi.

Sorulardan kaçtı



Manken eşi Tülin Şahin’le 12 yıllık evliliklerinde çocuk krizinden dolayı sorun yaşadıkları ve evi terkettiği iddia edilen Mehmet Özer, galaya tek başına katıldı. Mehmet Özer, kırmızı halıda muhabirlerle köşe kapmaca oynayarak, eşi Tülin Şahin’le alakalı sorulardan kaçmaya çalıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI