radyobir
radyobir

London Film Academy'ye kabul edildi

Üniversite İşletme eğitimine Londra'da devam eden genç ve güzel oyuncu Aslıhan Karalar, London Film Academy'de dünyaca ünlü oyuncuların verdiği birebir kamera önü oyunculuk eğitimine kabul edildi.

10 Mart 2019 21:18 | Kategori: Magazin

London Film Academyde dünyaca ünlü yönetmenlerin mezun olduğu Star Wars filmi yönetmeni Toby Matthews  ve Açlık Oyunları yönetmeni Joost Zoetebier’da yer almaktadır. 2017 yılında Dünyanın en iyi mankeni yarışmasında Türkiye’ye birincilik getiren Aslıhan Karalar’ın oyunculuk eğitiminin yanısıra Film Yapım eğitimi için de aynı akademi de 

18 Mart’da kursa başlayacak. Dünyaca ünlü isimlerin eğitim aldığı London Film Academy’ye kabul edilen Aslıhan Karalar, uluslarararası iyi bir oyuncu olmak İçin yönetmenin bakış açısını da öğrenmem gerekiyordu, bu nedenle kamera önü eğitimlerimi Film yapım eğitimi  ile de pekiştirerek işin mutfağını öğrenmek istedim. Film yönetmeninin oyuncudan beklentilerini empati yaparak kamera önünde çok daha iyi bir oyunculuk gerçekleştireceğime inanıyorum. Eğitim benim hayatımın vazgeçilmezi. Öğrenerek  mutlu oluyorum.”dedi. Çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilen  Aslıhan Karalar, Londra Film Akademisi’ne kabul edildiği için çok mutlu olduğunu belirtti. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI