radyobir
radyobir

Lucescu'dan G. Saray'a transfer eleştirisi!..

Bükreş'te görüştüğü Lucescu'ya genel koordinatörlük önerisini ileten yönetici Can Topsakal, "Lucescu teklife olumlu bakıyor. Bu iş 3-4 gün içinde sonuçlanır" dedi. Ancak Lucescu'nun sunduğu reçete Sarı kırmızılıları şoke etti.

29 Temmuz 2017 09:24 | Kategori:

Real Madrid'in bileğini büküp G.Saray'a Süper Kupa'yı kazandıran, lig şampiyonu yapan, Devler Ligi'nde çeyrek finale çıkartan Lucescu ismi taraftarı coşturdu.

Galatasaray'da Mircea Lucescu heyecanı her geçen gün artıyor. Romanya'nın başkenti Bükreş'e giderek Rumen teknik adamla bir araya gelen yönetici Can Topsakal, görüşmenin olumlu geçtiğini söyledi.

Yaptıkları görüşmede planlarını Lucescu'ya aktardığını dile getiren Topsakal, "Lucescu teklifimize olumlu yaklaştı. Takımla ilgili detaylı bilgi talep etti ve 3-4 gün süre istedi. Önümüzdeki hafta başında sonuç netleşmiş olur" şeklinde konuştu.

Can Topsakal, Bükreş'e giderken yaptığı açıklamada "Lucescu'yu 'üst akıl' olarak istiyoruz. Futboldan sorumlu işlerden görevli olacak. Belki Sportif A.Ş. yönetim kuruluna da alacağız. Geniş yetkileri olacak. Elimizdeki futbolcuları göstereceğiz, o da gerekli uyarıları yapacak" demişti.

Son günlerde Tudor-Lucescu-Terim arasında kararsız kalan başkan Dursun Özbek ise Lucescu'nun genel koordinatörlüğe sıcak bakmasından çok memnun kaldığı belirtildi.

BU İSİMLERDEN HEMEN VAZGEÇİN

Mircea Lucescu, Bükreş'e gelerek kendisine G.Saray'ın "üst aklı" olmasını teklif eden Can Topsakal'a "acı reçete" sundu. Yapılan transferleri eleştiren Lucescu, bu futbolculara ödenen ödenen paralar için "çılgınlık" yorumunu yaptı.

İŞTE G.SARAY'IN YENİ TRANSFERLERİ

Gomis, Belhanda, Maicon, Mariano

Bu oyunculara referans olan "scout" ekibinin dağıtılmasını öneren deneyimli hoca, transferi düşünülen bu isimlerden hemen vazgeçilmesini istedi. İşte o isimler:

Imbula, Strinic, Fernando, Feghouli

Lucesu, Galatasaray'a gelmesi halinde, Brezilya'dan daha ucuz ve gelecek vaat eden isimlerin transfer edilmesi gerektiğini söyledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI