radyobir
radyobir

"MDTİst" "Yeni Hayat"la Sahneye Dönüyor…

Küresel salgın sürecinde seyircisinden uzak kalan MDTist sanatçıları, "Yeni Hayat" dans gösterisi ile sahneye dönüyor.

16 Eylül 2021 04:29 | Kategori: Opera ve Bale

"Yeni Hayat”ın çağdaş ve modern dansın, özellikle fiziksel ve beden dili üzerine kurulu dinamizmini yansıtan performansı 5 farklı kısa özgün koreografiden oluşuyor;

Gösteride Canberk Yıldız’ın "PARTİ”, Alper Marangoz’un "KOZ”, Huri Murphy’nin "NEVA”, Ferhat Güneş’in "HEP” ve Chiara Giorda’nın "SÖZ” adlı yepyeni koreografileri izlenebilecek.

MDTist sinerjisini, birlik ve beraberliğini betimleyen proje; yeni bir hayatı, iletişimi, umut ve coşkuyu yalın bir sahne tasarımı ile sahneye taşıyor.

Müzik Onur Seçki’ye, sahne tasarımı Mdtist ve Serdar Kalmaz’a, kostüm uyarlama Mdtist’e ve ışık tasarımı Taner Aydın’a ait.

22 Eylül Çarşamba saat 20.00’de, Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi’nde (Fulya Sanat) Dünya Prömiyeri’ni gerçekleştirecek olan "Yeni Hayat” 28 Eylül Salı ve 6 Ekim Çarşamba saat 20.00’de izleyici ile buluşacak

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI