radyobir
radyobir

Merve Sevi muradına erdi

Oyuncu Merve Sevi, Mayıs ayında nişanlandığı spor eğitmeni Çalkan Algün'le önceki akşam Cemile Sultan Korusu'nda düzenlenen törenle hayatını birleştirdi.

12 Ağustos 2017 04:24 | Güncelleme :12 Ağustos 2017 18:34 | Kategori: Magazin

Eda İnci, Gülfem Yar, Alican Kelpetin, Taylan Ertaş'ın şahitliğinde evlenen ikiliyi Yeliz Şar, Tolga Güleç, Aslıhan Güner, Mert Kılıç, Tümay Özokur Tuhan ve eşi Şahin Tuhan, Tules Evren ve eşi Mehmet Evren, İrfan Kangı, Dost Elver, Ceyhun Fersoy ve eşi Begüm Öner Fersoy ve Barbaros Uzunöner'in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim yalnız bırakmadı.



Düğünde eğlenceli anlar yaşanırken talihsiz bir kaza da gerçekleşti. Düğün törenini çekmek isteyen fotoğraf ekibinin kullandığı drone ağaçlara çarpması sonucu düştü. Yaşanan talihsiz kazada yaralanan olmazken gelen konuklar korkulu anlar yaşadı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI