radyobir
radyobir

Metroda "Anneler Günü" sürprizi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metroda 'Anneler Günü'ne özel bir etkinliğe imza attı. Otantik süslemelerle Anneler Günü ambiyansının yaşatıldığı metroda seyahat eden vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.

14 Mayıs 2017 05:15 | Kategori: Yaşam

İstanbul Hacıosman-Yenikapı Metro hattında sefer yapan metro, Anneler Günü’ne özel olarak süslendi. "Metroya Anne Eli Değerse" kampanyası adı altında otantik süslemelerle Anneler Günü ambiyansı yaşatıldı. Tiyatro oyuncusu Esin Karakaya’nın oynadığı anne karakteri, sefer yapan trende ve istasyonlarda mini skeçlerle Anneler Günü sıra dışı bir etkinliğe dönüştürüldü.

Önce trenin kaptan mevkiinde temizlik yapan, sonra oğluna uyarı, daha sonrasında ise istasyonlardaki sarı çizgi uyarısını yapan, yolculara anons geçen anne ve duraklardaki annelerin her gün duyduğumuz sözlerinin yer aldığı afişler, metroyu kullanan vatandaşlar tarafından şaşkınlık, heyecan ve tebessümle karşılandı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI