radyobir
radyobir

Muhteşem koro Selami Şahin'i ağlattı

Türk müziğinde elli yılı deviren ve eserleri ile müziğe yön veren başarılı sanatçı Selami Şahin, önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir performansa imza attı.

03 Nisan 2019 15:31 | Kategori: Magazin

"İyi Ki Varsın" şarkısıyla dinleyicilerin karşısına  çıkan usta sanatçı, sahne performansıyla hayranlarından büyük ilgi gördü. "Özledim","Seninle Başım Dertte","Gitme Sana Muhtacım","Ben Sevdalı Sen Belalı" gibi sevilen şarkılarını seslendiren Şahin’e zaman zaman alanı dolduran sevenleri de eşlik etti. Kendisini dinlemeye gelen hayranlarına şarkılarının ortaya çıkış hikayelerini de anlatan başarılı müzisyen, "Hayatımın ilk bestesi Altın Kelebek kazanan bestemdi. Bu şarkıyı biliyorsanız benimle beraber söyler misiniz? Bakalım biliyor musunuz?" sözlerini sarf ettikten sonra ise büyük bir sürprizle karşılaştı. Seyircilerin koro halinde "Sen Mevsimler Gibisin" şarkısını söylemeye başlaması üzerine duygularına hakim olamayan usta sanatçı, gözyaşlarını tutamadı. Elli yıllık sanat hayatında çok özel anılar biriktirdiğini dile getiren Selami Şahin, ''Bana bu anları nasip eden Rabb'ime şükürler olsun. Bir sanatçı başka ne ister. Akan gözyaşlarım size olan sevgimin mührüdür, imzasıdır. Bu anı yaşadığım sürece unutmayacağım.'' sözleriyle nemli gözlerini silerek konserine yeni albümünden şarkılar seslendirerek devam etti.

Muhteşem gecenin son bölümlerine doğru doksanlı yıllara damga vurmuş şarkıları ile devam eden Şahin, muhteşem enerjisiyle hayranlarının gönlüne bir kez daha taht kurdu. Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalan Usta sanatçı, programını "Ben Bir Tek Kadın Sevdim" parçasıyla noktaladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI