radyobir
radyobir

Mustafa . Cengiz'den müjdeli haber...

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada ligin son haftasında oynanacak Göztepe-Galatasaray maçıyla ilgili konuştu, stat tepkisi gösterdi. Cengiz ayrıca taraftara da İstanbul müjdesi verdi.

15 Mayıs 2018 13:40 | Kategori:

Mustafa Cengiz şunları söyledi:

Göztepe gibi değerli bir takımın on bin kişilik stada mahkum olarak oynaması çok üzücü... Biz sonuçta misafiriz. Misafir umduğunu değil, bulduğunu yer ama İzmir gibi tarihi bir şehre yatırımların geciktiğini düşünüyoruz. Bizim zaten stat talebimiz olmadı, olmazdı da. Göztepe'den beklerdik böyle bir hamleyi.

Daha çok taraftarımızın maça girmesi için onlardan teklif beklerdik. 

Cumartesi günü stadımızda taraftarımız için dev bir şölen hazırlıyoruz. Göreve geldiğimizden beri taraftarımızın taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. 

"Durum iyiye gidince herkes sahiplenir"

Burada un var, şeker var. Herlva yapabilir misin? Yaparsın belki ama çamur gibi olur. Durum iyiye gidince, başarıyı herkes sahiplenir. Başarısızlık yalnızdır. Ben Tudor'a saygı duyuyorum. Bizi mahkemeye vermiş olsa bile çorbayı yapan, pişiren masaya geitren teknik heyettir. Arkadaşlarım bana kızıyor ama bu başarı teknik heyetindir. Bu bize nasip olmuştur. 

"UEFA'ya randevumuz var"

Perşembe günü UEFA'yla randevumuz var. Önce Ankara'da sayın bakanımızla görüşeceğim. Sonra Cenevre'ye gideceğim. Şu an seçim falan düşünemiyorum. En az çalıştığım konu da seçim. Ben Galatasaray'ın maddi durumu ve şampiyonluk yürüyüşünü düşünüyorum ve bu konuda çalışıyorum.  UEFA'nın bizden istediği açıklık, samimiyet ve doğru söyleme davranışlarını yerine getirdik. Sürekli olarak medyada 'Galatasaray ceza alacak' şeklinde haberler çıkıyor. Şunu da söyleyelim, tencere dibin kara, seninki benden kara! Bütün kulüplerin durumu kötü. Galatasaray bu durumu toparlayacağının garantilerini rakamlarla UEFA'ya verdi. 

Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde devler bekliyor

Ben artık eski yönetimlerden bashetmekten sıkıldım. Son mali kurulda her şey anlatıldı zaten. Hep bir önceki yönetime, yönetimlere gidiyoruz. Sorunlar birikti, birikti. Tüm borçları temizlemeye çalıştım ve bir borç disiplini oluşturmaya çalıştım. 

Taraftar da beni istemezse hiçbir şekilde bu koltukta oturmam.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI